Lifestyle Random

Ik ben dankbaar voor….alles in mijn leven

Vandaag komt alles eigenlijk bij elkaar. Dit is de laatste dag van de ‘week van dankbaarheid’ en die sluit ik af met het onderwerp ‘lifestyle’. Wat maakt mijn leven zo leuk?

Natuurlijk het feit dat ik moeder ben. Maar als ik naar het geheel kijk ben ik ook vrouw van en huis eigenaresse. Het plaatje komt ongeveer overeen met mijn dromen die ik vroeger had. Ik heb een baan, een huis, een man en een kindje. Er ligt een hond in haar mand te snurken en als het een echt gezin betaamd zitten wij ook met onze burgerlijke billen voor een chalet in La France. De leuke kleding die ik kan dragen, de make-up die mij blij maakt zijn van veel minder essentieel belang, maar voegen ook iets leuks toe aan iedere dag. Net als ene portie sushi op mijn schoot elke vrijdagavond. Het is materie, maar wie zegt dat materie niet je dag kan maken?

dinie5

Mijn ‘lifestyle’ is geslaagd en ik ben blij. Maar dankbaar ben ik ook voor Lifesabout, die na 8 maanden mij nog steeds elke dag een trots gevoel geeft.Ik hoef niet de meest succesvolle blogger te worden, het feit dat ik hier mijn verhalen kan tikken en kan laten lezen vind ik al zo ontzettend leuk. Dankbaar ben ik voor de klikkers en de lezers. Stille lezers, reagerende lezers…ze zijn allemaal geweldig. En ‘ze’ zijn jullie, waar ik o zo dankbaar voor ben en waar ik soms stil van word. Niet handig als je een blog hebt, I know. Het feit dat ik wat kan betekenen voor mensen doet mij zo goed. Al is het één persoon die herkenbaarheid en begrip vindt door mijn verhaal.

Het komende jaar geniet ik verder van mijn lifestyle. Ik hoop naast het meest waardevolle (mijn gezin en familie) ook te genieten van verdere ontwikkelingen op het gebied van werk en mijn blog. Als perfectionist wil ik meegroeien met het schrijven en op social gebied blijven perfectioneren. Ik zie bijvoorbeeld een investering in een goede camera als onderdeel daarvan.
Het zijn er (nog) niet veel, maar de filmpjes die zijn verschenen op Lifesabout werden heel erg goed bekeken en leuk ontvangen. Dat stimuleert mij om meer filmpjes te maken. Met een nieuwe camera moet dit makkelijker gaan en ik zal de tijd moeten vinden om de filmpjes te bewerken. Oefening baart kunst en dus zal het steeds makkelijker gaan.

Maar al met al ben ik het meest dankbaar met mijn leven. Want mijn leven omvat alles waar ik zo happy mee ben; met mijn gezin, familie, vrienden en mijn gezondheid (ook al is deze iets minder dan gemiddeld). Ik blijf kijken naar wat ik wel heb en wat ik wel kan. En dat is veel, heel veel!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Dankbaar zijn is iets wat je geluk enorm kan vergroten, als je je realiseert wat je allemaal hebt in plaats van wat je mist…gewoon zo doorgaan en je gevoel volgen brengt je het verst!

  Beantwoorden
 • Heerlijk lezen op deze dag. Dankbaarheid is fijn. Mijn kinderen liggen heerlijk te slapen en dat heb ik met mijn (nou ja ook die van mijn man natuurlijk ) opvoeding bereikt. Dankbaar ben ik dat mijn beide kinderen leven en ondanks beide opstart problemen zijn ze gezond. Dankbaar dat ze zo lief zijn dankbaar voor mijn huis man werk school enz….

  En waar ik wel even stil bij wil staan. Dankbaar dat mijn opa sinds 2 jaar in mijn leven is. Die vandaag voor de tweede keer oppaste, dankbaar dat hij nu de overgroot opa kan zijn die ik als opa heb gemist.

  Beantwoorden
 • Love this! Echt leuk geschreven en easy to read ☺️

  Beantwoorden

Write a comment