Lifestyle Looking good...

Hot Mama Challenge. Zeg, waar is dat snot?

De laatste week van de Hot Mama Challange is een feit. Als het goed is ben ik uit het snot en ben ik vooral heel erg hot. Is het gelukt? Of zijn mijn plannen in de soep gelopen?

ik

 

Als het goed is ben je inmiddels een echte volleerde hot mama! Je weet hoe je jezelf zo hot mogelijk kan kleden en op kan maken. Hoe je haar het mooiste zit en welke sieraden jou mooi staan. Deze week zie jij er op je allerbest uit!

De Hot Mama Challenge was een leuke uitdaging om wat meer aandacht te schenken aan wat mij mooier kan maken. Niet mooi, maar mooier. Het is niet zo dat ik mijzelf eerder verwaarloosde. Ik droeg al make-up en vond het belangrijk dat mijn haar goed zat.
Deze challenge is door sommige mensen ook verkeerd geïnterpreteerd. Dachten dat wij allemaal onder het aangekoekte snot zaten, in een joggingbroek en met vette haren. Sommige moeders voelden zich zelfs beledigd dat ze werden uitgenodigd om mee te doen.

Deze challenge was dus niet bedoeld om van een ma Flodder een echte Vamp te worden. Maar meer om net dat beetje extra aandacht aan jezelf te geven. En eerlijk is eerlijk: het heeft geholpen en mij echt bewust gemaakt van datgene wat mij net nog een beetje mooier of vrouwelijker maakt.
Ik droeg bewust en onbewust krullen in mijn haar, pakte regelmatig mijn hakken of stiftte mijn lippen voordat ik de deur uitging. En ik vond het nog leuk ook! Zo leuk dat ik nu goed weet wat mij blij en zelfverzekerd maakt en dat ik mijn hakken, krultang en lippenstift heel vaak erbij ga pakken.

Het snot viel dus al mee, maar hot voelde ik mij zeker wel op de dagen dat ik net wat beetje meer aandacht aan mijn uiterlijk besteedde. Het was leerzaam, een eyeopener en zeker een geslaagde challenge. Gaaf en motiverend was het om te zien hoeveel mooie moeders er mee hebben gedaan en om te horen en te lezen dat bijna iedereen ervan genoot om meer aandacht aan het uiterlijk te besteden.
Missie geslaagd zullen we maar zeggen! Dus andere hot mama’s….hoe voelen jullie je na al deze weken?

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en voor jullie enthousiasme!

Benieuwd of mijn collega bloggers de challenge hebben gehaald? Lees dan ook even de blogs van meisje-eigenwijsjeBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-Life en Supermammies.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


 

Uitleg Hot mama Challenge

Week 1 Kleding

Week 2 Een ander kapsel

Week 3 Me time

Week 4 Shopping time!

Week 5 Make up

Week 6 Bling bling

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Super om te lezen dat je nu net dat beetje extra doet.
  Dat was inderdaad de bedoeling!

  Beantwoorden
 • Volgens mij besteden we allemaal net weer wat meer aandacht aan onszelf door de challenge. Gelukt wat mij betreft!!

  Beantwoorden
 • We waren inderdaad natuurlijk geen ma flodders, maar net wat meer was precies de bedoeling! 🙂

  Beantwoorden
 • Leuk om te lezen dat we allemaal nu echt wat bewuster zijn geworden van onszelf. Maare, je was al een hot mama hoor!

  Beantwoorden
 • Leuk om te lezen. Het is ook gewoon een bewustwordingsproces

  Beantwoorden
 • Haha ik ben soms wel Ma Flodder en I love it! Fijn dat de missie geslaagd is! X

  Beantwoorden
 • Ik heb niet meegedaan met de challenge maar wel je blog gevolgd. Wat een leuke opdrachten zaten erbij! Ik kan me voorstellen dat het je net even wat zelfverzekerder heeft gemaakt! Aandacht aan je uiterlijk (en innerlijk) besteden is erg belangrijk. Als moeder kom je hier soms niet meer zo goed aan toe terwijl het juist belangrijk is! Leuk om te lezen dat je het positief ervaren hebt!

  Beantwoorden

Write a comment