Lifestyle Looking good... Mama Random

Hot Mama Challenge . Uniek project van 9 bloggers.

Even een aankondiging op deze zondagmorgen! Ik ga samen met Nicole, Linda, Bregje, Nicole, Channa, Linda, Charlotte en Tamara vanaf morgen een unieke challenge aan. De Hot Mama Challenge! We gaan van snot naar hot! Ik leg even uit wat deze challenge inhoudt.

Wat houdt de Hot mama Challenge in?

In onze omgeving krijgen we vaak het vooroordeel te horen dat wij als moeder alleen maar bezig zijn met ons kind. Daarin schuilt een kern van waarheid: kinderen vragen tenslotte een hoop tijd en energie. Maar wij zijn natuurlijk meer dan alleen moeder! Wij zijn ook jonge vrouwen met andere interesses, al vergeten we dat zelf misschien een beetje. Daarom nu dit project! In een paar weken transformeren wij tot een ‘hot mama’ en zullen er uiteindelijk met de feestdagen er piekfijn uitzien. Uiteraard is het de bedoeling dat deze verandering daarna ook doorgezet wordt.

Mijn doel van dit project? Uit mijn comfortzone stappen en de stoute schoenen (met hakken) aantrekken en zonder onzekerheid of schaamte met gestifte lippen het huis verlaten. Een stuk meer zelfvertrouwen creëren en de vrouw zijn die ik graag zou willen zijn, qua uiterlijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedere week staat er een ander thema centraal en wij hopen natuurlijk dat jij mee gaat doen! Op deze manier kunnen wij elkaar steunen en helpen. Jullie kunnen elke week een passende opdracht uitvoeren die thuis prima te doen is. Laagdrempelig en vooral heel leuk!

Jullie kunnen je ervaringen delen in een speciaal opgezette Facebook-groep en op Twitter met onze hashtag #hotmamachallenge. Uiteraard hebben we ook een Instagram account.

Elke maandag om 16.00 komt er een blog online met een nieuwe challenge. Ben je nieuwsgierig geworden? Vergeet dan niet morgen om die tijd op onze blogs te kijken.

Winactie.

Als je fanatiek meedoet met onze challenge en ook je foto’s en ervaringen deelt op onze social media kanalen, dan kun je een geweldige prijs winnen! De meest actieve deelnemer belonen wij namelijk met een beautypakket ter waarde van ongeveer €200, beschikbaar gesteld door een aantal van onze challenge bloggers en Beauty Pillow. Naast dit beautypakket hebben we nog een leuke mini wedstrijd in gedachten om een heerlijk Argan olie pakket te winnen, beschikbaar gesteld door Lovearganolie.

Dus, ga jij net als ik de uitdaging aan en stap je uit je comfortzone en je veel te grote slobbertrui? Loop jij met de feestdagen ook een stuk zelfverzekerder rond de gedekte tafel en geniet je van je kleding, hakken en prachtige make-up? Laat het ons weten en doe mee!

Liefs Geertje

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (12)

Write a comment