Looking good...

Hot mama challenge. Shop till you drop!

Als er iets is waar ik goed in ben én heel gelukkig van kan worden, dan is het winkelen. Sinds Sarah op deze wereld rondloopt koop ik meestal iets voor haar als ik ga winkelen. Maar dat is niet de opdracht van vandaag. Ik heb mijzelf dit keer verwend met wat leuke en mooie aankopen. Kijk je mee?

Het is niet zo dat ik deze spullen in één keer heb gekocht. Het zijn mooimakers die ik de afgelopen maand bij elkaar heb gezocht. Ik heb een thema voor ogen gehouden: stoer, sexy en buiten mijn comfortzone. En dat is naar mijn idee prima gelukt.

Horloges en sieraden.

Ik draag ze te weinig, maar vind horloges en sieraden altijd zo ontzettend mooi. Met de juiste accessoires kun je een outfit compleet maken. Ik stapte uit mijn zilveren comfortzone en shopte twee goudkleurige horloges bij Loavies. Betaalbaar, mooi en prima te combineren met mijn garderobe. Ik droeg altijd voornamelijk zilver omdat ik zo licht ben, maar goudkleurig of roze/goud vind ik eigenlijk veel mooier.

IMG_1333

En een digitaal klokje.

IMG_1335

Jullie hebben mijn armbandjes al voorbij zien komen. Deze twee komen ook van Loavies en staan voor hoop en liefde.

IMG_1337

 

IMG_1339

Kleding

Ik wilde een donkerblauwe spijkerbroek, aangezien de enige donkere broek een positiebroek was. Weg ermee! Ik zag deze bij de Vera Moda en heb hem meteen gepast. Er zit een ribbelstuk op kniehoogte die niet helemaal doorloopt. Maar het maakt een broek nét iets specialer. Ik vind hem zo leuk en hij zit heerlijk!

IMG_1352

Ook kocht ik twee zwarte jasjes. Ja, zwart. Ik wilde een jasje dragen op de uitvaart en toch kwam ik op zwart uit, ook al vind ik dat altijd een trieste kleur. Maar de jasjes vond ik heel gaaf en ik nam ze allebei mee. Prima te combineren met allerlei kleuren en broeken. Dit jasje is open (ik noem hem mijn Michael Jackson jasje vanwege de ritsen) en het andere jasje sluit met een rits die diagonaal over de voorkant loopt. Hij zat in de was dus kon niet op de foto. Houden jullie tegoed!

IMG_1368 (1)

Parfums

Er stonden nog genoeg heerlijke parfums te pronken in mijn kast, maar dit zijn echte zomergeuren. Ik gebruik ze nog steeds alleen vind ze niet bij dit seizoen passen. Ik kocht onlangs twee heerlijke parfums, namelijk één van Prada en Givenchy. Lekker en verslavend.

IMG_1376 (1)

 

IMG_1377

Tot zover mijn buit. Ik denk dat ik wel weer even vooruit kan! Ik ben in elk geval ontzettend blij met mijn aankopen, die mijn outfit compleet maken en mij een beetje uit mijn comfortzone trekt.

Volg onze challenge niet alleen via deze blog, maar ook via FacebookTwitter en Instagram!

Benieuwd hoe mijn collega bloggers de challenge hebben ingevuld? Lees dan ook even de blogs van meisje-eigenwijsjeBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-LifeMamaliefde en Supermammies.

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (15)

 • Ik ben eigenlijk nooit zo van die sieraden maar die armbandjes zou ik zo dragen, echt super mooi!!

  Beantwoorden
 • Leuke aankopen! Je ging meteen helemaal los, haha! Heerlijk 😀

  Beantwoorden
 • Jij bent goed bezig geweest! Ook helemaal verdiend dat je jezelf goed verwend hebt! X

  Beantwoorden
 • Oh die armbandjes zijn gaaf!!

  Beantwoorden
 • Wat een ontzettend leuke amrbandjes en horloges! Het eerste horloge heb ik ook en staat overal superleuk bij! Ook heb je erg leuke kleding gekocht! Een leuke opdracht weer 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw heel mooi!
  Die armbandjes vind ik erg leuk!!!

  Beantwoorden
 • Wauw ben jij even goed geslaagd! De armbandjes zijn eg mooi inderdaad.

  Beantwoorden
 • De horloges zijn niet mijn smaak maar de rest vind ik echt prachtig!

  Beantwoorden
 • Goedzo, even lekker geshopt voor jezelf! Leuke spullen heb je aangeschaft!

  Beantwoorden
 • Je hebt jezelf goed verwend!! Die broek heb ik ook maar dan in het dinkergrijs! Hij zit heerlijk! ( wel 20 maten groter dan jouwe wrs ?)

  Beantwoorden
 • ooh heerlijk zeg, ik ben ook heel goed in shoppen haha! De geurtjes die je hebt gekocht lijken me heel erg lekker.

  Beantwoorden
 • Wow ben jij even goed geslaagd! Die broek vind ik toch wel de meest gave aankoop die je gedaan hebt!

  Beantwoorden
 • Zo he jij bent goed geslaagd! Leuk om te lezen! Blijf deze challenge echt top vinden 😀

  Beantwoorden
 • Hele leuke spulletjes, het leukste vind ik de broek! Gaaf ding!

  Beantwoorden
 • Wat is shoppen toch leuk! Je bent goed geslaagd. Leuke kleding en accessoires heb je gekocht zeg!

  Beantwoorden

Write a comment