Lifestyle Looking good...

Hot Mama Challenge – opdracht ‘kleding’.

Dag 1 is aangebroken van de Hot mama challenge. De eerste opdracht luidt ‘maak van je eigen kleding een compleet nieuwe outfit’. Niet alleen die uitdaging ga ik aan, ik trek mijn high heels aan en hul mij in een geheel andere kleur dan zwart. Kijk je mee?

Je kunt mij op een vrije dag redelijk vaak uittekenen in een joggingbroek, een trui van mijn man, sokken en als ik naar de vriezer moet lopen in de tuin een paar prachtige schoenen die er niet bij passen. Als ik de deur niet uit hoef ga ik voor makkelijk en denk ik niet eens aan make-up of high heels.

Maar toch wil ik daar iets in veranderen. En niet alleen dat, maar ook in mijn kledingstijl. Ik houd van safe en ga daarom snel voor zwart. Waarom weet ik niet, maar zwart voelt veilig. Ook huppel ik 99% van de tijd op platte schoenen omdat dit nou eenmaal makkelijk loopt. Maar hakken, ik vind ze zo mooi en het geeft mijn lengte én figuur een boost. Ook mijn man vindt hakken heel erg mooi. Natuurlijk hoef ik op een vrije dag niet tip top aangekleed te zijn en op hakken de aardappels te schillen, maar ik wil wel, als ik de deur uitga, in 50% van de gevallen mijn hakken pakken. Ook als ik even naar de supermarkt ga. Door er vaker op te lopen wordt het meer een gewoonte en zal ik ze vaker pakken dan platte schoenen.

Ja oké….deze foto is misschien een tikje overdreven, maar in dit soort broeken en truien scharrel ik graag rond in huis. Leuk als de postbode een pakketje komt brengen! Gelukkig is onze pakketjes meneer niet zo knap.

IMG_1001

Ik kocht laatst een nieuwe outfit met kleuren die ik anders niet aan zou trekken: wit en grijs. Ik droeg op deze foto ook een donkerblauwe spijkerbroek die ik al langer had en trok mijn nieuwe zwarte laarzen aan met een hoge hak.

IMG_1006

De laarzen zijn zelf ook niet heel saai….mooie details zoals de rits op de kuit en de gesp bovenaan. De neus van de laars is niet puntig, maar rond.

IMG_1014

Ook het shirtje onder mijn vest is niet saai of standaard, maar heeft mooie details door de knoopjes en het stiksel.Dit gaat echt mijn favoriete outfit worden, ik voel het!

 

IMG_1011

Nog even een keer poseren…ja, hier voel ik mij goed en comfortabel in én het is helemaal anders dan altijd maar dat saaie zwart!

IMG_1008

Wat vind jij, is mijn challenge voor deze week geslaagd? En ga jij ook de uitdaging aan je net even anders te kleden dan normaal?

Jullie kunnen je ervaringen delen in een speciaal opgezette Facebook-groep en op Twitter met onze hashtag #hotmamachallenge. Uiteraard hebben we ook een Instagram account waar je jouw foto’s van de challenge kunt delen. De meest originele en actieve deelnemer belonen wij met een beautypakket ter waarde van ongeveer €200, beschikbaar gesteld door een aantal van onze challenge bloggers en Beauty Pillow! Doe dus zeker mee. Voor de introductieblog met uitleg, klik hier.

Benieuwd naar de 8 andere bloggers en hun kledingkeuze? Kijk dan op de blogs van Nicole, Linda, Bregje, Nicole, Channa, Linda, Charlotte en Tamara!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (18)

 • woohooooo famma fattale! Leuk gedaan zeg!

  Beantwoorden
 • Jaaaaa, herkenbaar qua outfits. Nieuwe outfit en de high heels staan je heel goed!!

  Beantwoorden
 • Staat je goed meis! Ik heb ook zooo vaak dat ik dan bijvoorbeeld in de supermarkt staal en dan bekenden tegenkom… Dan baal ik dat ik er niet uitzie hihi

  Beantwoorden
 • Geslaagd!! Je straalt helemaal! En zo herkenbaar die comfy outfits….;)

  Beantwoorden
 • Oooohhh jouw before foto.. Dat had ik kunnen zijn (een tikje dikker alleen haha). Maar zo loop ik dus ook rond, arme postbode inderdaad 😛

  Vind dat je het goed hebt aangepakt door inderdaad andere kleuren te kiezen. Ik zou ook wel meer op hakken willen lopen, maar eerst maar eens afvallen anders breek ik door mn enkels heen 😛

  Beantwoorden
 • Die laarzen! Love them!

  Beantwoorden
 • Heel erg leuk je outfit, zelf draag ik dat ook heel graag, een shirtje met daarover een vest. De laarzen zijn ook erg leuk!

  Beantwoorden
 • Heel leuk! Ik moest echt lachen om je eerste foto, zo loop ik er hier thuis ook vaak bij.

  Beantwoorden
 • Die eerste! Hahahahahaha!

  Vind je outfit echt superleuk! Hot mom!!

  Beantwoorden
 • Ik zou ook graag wat meer hot mommy zijn dan de moeke die ik nu ben.
  Maar het lukt me niet. Chronisch pijn, kan niet sporten, te zwaar. En dus maar weer eeuwig zwart om wat af te kleden. En mijn platte schoenen, model gympie, omdat dat de enige zijn waarop ik nog wel kan lopen.
  Zou het wel graag anders willen.

  Jouw nieuwe outfit vind ik anders wel gaaf!

  Beantwoorden
  • Dank je wel! En wat moet dat moeilijk en frustrerend voor je zijn. Ik hoop dat je met wat aanpassingen jezelf toch in de schijnwerpers kunt zetten met een leuk sjaaltje, stoere gympen of mooie make-up en haar. Het doet een ,ens goed!

   Beantwoorden
  • Zelfde hier, alleen niet te zwaar. Sterkte meid! Ik weet hoe t voelt. Maar goed gympen zijn ook hot hoor!

   Beantwoorden
 • Kans is groot dat wij dezelfde pakjesmeneer hebben, die zal wel denken dat er tweelingen zijn in het dorp hahaha!! Ik ga mijn best doen deze week voor iets normaals aan te trekken 🙂

  Beantwoorden
 • Ik kom hier voor het eerst en vind het een leuke challenge. Ik zorg er bewust voor dat ik er elke dag leuk uit zie. Ik wil er voor waken dat ik dus in joggingbroek op de bank plof en heb de afspraak met mijn man gemaakt dat we ons best blijven doen voor elkaar. Maar ik vind het echt stoer om te zien dat je uit je comfort zone bent gestapt. Mijn stijl is divers, al houd ik persoonlijk niet van spijkerbroeken. Bij veel anderen vind ik ze mooi, maar ik houd er zelf niet van.

  Beantwoorden
 • […] deze eerste opdracht hebben ingevuld. Kijk maar op de blogs van Linda, Bregje, Channa, Charlotte, Geertje, Linda, Nicole, Nicole en Tamara. […]

  Beantwoorden
 • […] Opdracht 1 Kleding […]

  Beantwoorden
 • […] Week 1 Kleding […]

  Beantwoorden
 • […] deze eerste opdracht hebben ingevuld. Kijk maar op de blogs van Linda, Bregje, Channa, Charlotte, Geertje, Linda, Nicole, Nicole en […]

  Beantwoorden

Write a comment