Lifestyle Mama

Hot mama challenge. Een ander kapsel.

Afgelopen maandag stond de derde opdracht op de planning voor de Hot Mama Challenge. Door omstandigheden was het even wat stiller op de blog en heb ik deze en de vorige opdracht niet volgens planning uitgevoerd. Deze week haal ik de twee opdrachten in en vandaag zie je mij met een iets andere kapsel dan normaal.

Ik heb van mijzelf stijl en dun haar. Ik heb veel haar, maar het hangt recht naar beneden. Als ik het föhn kan ik er redelijk wat volume in krijgen, maar dit blijft helaas niet de hele dag zitten. Vandaag de opdracht om iets anders met mijn haar te doen en mijn kapsel net een beetje meer aandacht te geven dan normaal. Kort knippen of zwart verven vind ik iets te ver gaan, maar al snel wist ik wat ik wél zou durven voor vandaag, namelijk krullen in mijn haar. Ook deze blijven niet lang zitten dus ik heb na het krullen heel snel foto´s moeten maken. Maar ik was wel blij met het resultaat!

IMG_1117

 

IMG_1118

Voor het krullen heb ik een verstevigende mousse gebruikt en heb ik mijn haar wat stroever gemaakt met een spray van Andrélon. Na mijn haren te hebben gekruld heb ik de krullen losgeborsteld en verschijnen er een soort slagen in mijn haar. Ik eindig met een klein beetje haarlak, maar veel helpt het niet want na een uur waren de krullen behoorlijk uitgezakt.

IMG_1123

IMG_1155

Ja….het was lastig hoor om met een relatief korte arm selfies te maken met een loodzware camera. Ach, alles voor deze hete uitdaging…

IMG_1159

Ik zou veel vaker mijn haar in de krul willen hebben, alleen zitten er een paar nadelen aan. Het kost meer tijd, het zakt snel uit en de hitte van een krultang is niet heel best voor mijn dunne en droge haren. Maar voor af en toe is het leuk en terwijl ik met de krultang in mijn handen sta spreek ik met mijzelf af dat ik dit veel vaker moet doen.

En…ben ik geslaagd voor deze challenge? Vind je krullen goed bij mij passen of juist niet? Ik hoor graag jullie mening!

Benieuwd hoe de andere moeders het er afgelopen maandag vanaf hebben gebracht: Bekijk de blog van BregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-LifeMamaliefde en Supermammies en meisje-eigenwijsje.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


Uitleg van de Hot Mama Challenge

Opdracht 1 Kleding

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (17)

 • Jammer dat het zo snel uitzakt want het staat je goed! 🙂

  Beantwoorden
 • Prachtig! Staat je heel mooi.

  Beantwoorden
 • Staat je goed zeg! En iedereen begrijpt vast dat je even geen tijd had om je bewust een hot mama te laten zijn. Hoop dat je aan het bloggen een fijne afleiding hebt!

  Beantwoorden
 • Staat je supermooi!

  Beantwoorden
 • Het staat je heel goed!

  Beantwoorden
 • Fietfiew! Mooi die krullen! Dat uitzakken ken ik,al heb ik nu hele sterke haarlak die wonderen doet! 😉

  Beantwoorden
 • Ik vind het echt super mooi!!

  Beantwoorden
 • Staat je echt heel mooi! Jammer dat het zo snel uitzakt…

  Beantwoorden
 • Staat je echt supergoed! Mooi!

  Beantwoorden
 • Ja ik vind krullen heel erg mooi bij je passen. Mooie foto’s ook!

  Beantwoorden
 • Wauw!! Als je de tijd hebt zou ik het iedere dag zo doen, staat je super! Er zijn ook manieren om je haren te krullen zonder hitte. Veel van die manieren kun je ’s avonds doen, lekker gaan slapen, ’s ochtends uithalen, versteviging er in en klaar 😉

  Beantwoorden
 • Dit staat je echt geweldig, en je make-up ziet er ook heel erg mooi uit!

  Beantwoorden
 • Staat je fantastisch! Ik zeg vaker doen!! Hoe vaker je het doet, hoe sneller je wordt! Beauty!

  Beantwoorden

Write a comment