Looking good...

Hot Mama Challenge. Diamonds are a mom’s best friend.

En we zijn alweer een week verder! Nog even en dan is het kerst en zal ik als een hot mama aan tafel schuiven. Gaat dat lukken? Vandaag staan sieraden centraal en ik laat je wat van mijn ‘bling bling’ zien.

Kerst komt al dichterbij dus het einde van de challenge nadert… Ben je al een echte hot mama? Sieraden staan deze week centraal, dus deze week doe je die ene ketting weer wat vaker om die je zo weinig draagt, of juist die oorbellen die je zo mooi staan weer vaker in. 

 

Ringen draag ik niet vaak, net als oorbellen. Vanwege mijn werk was het niet toegestaan om ringen te dragen en het dragen van oorbellen komt met momenten. Tijd om daar eens verandering in te brengen, want sieraden kunnen het geheel nét afmaken of opleuken.Ik pakte daarom mijn oorbellen weer eens uit de kast en koos de mooiste exemplaren uit om deze week te dragen. Mijn uitdaging? Elke week de oorbellen weer in, de armbanden en kettingen om en een ring om mijn vingers schuiven.

Ik hing oorbellen in mijn oor die wat meer bij de komende kerstdagen horen. Leuk feitje: dit waren ook de oorbellen die ik droeg op mijn trouwdag! Let trouwens niet op mijn haar, ik had de energie niet om het een beetje in model te brengen. Maak kennis met mijn ‘ het-interesseert-mij-niet-zondaagse-coupe’.

IMG_1559

IMG_1561

IMG_1563

En natuurlijk droeg ik mijn recent gekochte armbandjes (Loavies) en mijn goudkleurige horloge (niet op de foto, Loavies).

IMG_1566

IMG_1335

Ook droeg ik, zoals elke dag, een kettinkje die ik kreeg van mijn zwager uit Amerika met de letter ‘S’, voor mij heeft deze letter nu een dubbele betekenis. De S van Sarah en de S van Siebren (mijn broer).

Draag jij veel sieraden? En wat draag je dan het liefst? Ik ben heel benieuwd naar je antwoord!

Benieuwd hoe mijn collega bloggers de challenge hebben ingevuld? Lees dan ook even de blogs van meisje-eigenwijsjeBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-Life en Supermammies.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


 

Deze blog maakt onderdeel uit van de Hot Mama Challenge. Volg deze challenge en de vooruitgang van andere moeders op Social Media via de hashtag #hotmamachallenge en #vansnotnaarhot.

Uitleg Hot mama Challenge

Week 1 Kleding

Week 2 Een ander kapsel

Week 3 Me time

Week 4 Shopping time!

Week 5 Make up

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Mooie sieraden! Vind je haar trouwens nog behoorlijk netjes zo hoor 🙂

  Beantwoorden
 • Leuk zo, die armbandjes bij elkaar! En de oorbellen vind ik ook mooi!

  Beantwoorden
 • Ik draag eigenlijk alleen mijn trouwring, verder vrij weinig. Maar daar gaat hopelijk verandering in komen!

  Beantwoorden
 • Mooie oorbellen! En verdrietig en bijzonder tegelijk dat je ketting nu een dubbele betekenis heeft xx

  Beantwoorden

Write a comment