Random

How bizar. Hoe ver ga jij voor het lijf van je dromen?

Met een open mond van verbazing las ik gister over een Zweedse vrouw die wel heel ver is gegaan om haar ideale lichaam te realiseren. Haar ribbenkast is zo’n beetje gehalveerd om een taille te creëren waar je van gaat knipperen met je ogen. Is dit wel oké? En wat vind jij?

Je kunt natuurlijk veel aandacht schenken aan je uiterlijk. Make-upje, een goed kapsel en leuke kleding. Sommige doen er een schepje bovenop en laten een fronsrimpel verwijderen met botox of stralen eindelijk met hun cup c in plaats van a. Prima als het je meer zelfvertrouwen geeft en je daardoor beter in je vel zit. Want tenslotte voel je je geestelijk ook beter als je tevreden bent met jezelf. Maar wanneer ga je te ver?

In mijn ogen ga je te ver als je je gezondheid op het spel zet met de ingrepen die je doet, of wanneer je teveel sport en te weinig eet waardoor je lijf heel mager wordt. Pixee Fox is iemand die in mijn ogen veel te ver gaat, zij liet zich ombouwen om te lijken op haar favoriete stripfiguren als Jessica Rabbit en Doornroosje. Na ruim een ton aan verbouwingskosten was zij nog 6 ribben armer ook. Haar schoonheidsideaal kostte haar letterlijk een paar ribben uit haar lijf.

pix

Na haar gezicht en borsten wilde zij een taille hebben waar ze altijd al van droomde. Om die wespentaille te creëren moesten er 6 ribben worden verwijderd. Maar dat is niet het enige waar ik mijn gezondheidstwijfels bij krijg. Ook sport ze ongeveer 5 uur per dag en eet ze voornamelijk groenten, fruit en noten. Doordat zij 6 ribben mist aan de onderkant, mist zij ook bescherming van haar organen en longen. Daar doet ze vrij laconiek over en ze riep heel nuchter dat ze bij een ongeluk nu een milt zal scheuren in plaats van een rib breken. Eh, oké…

Natuurlijk is het haar lichaam en moet zij het helemaal zelf weten, maar ze brengt zichzelf wel in onnodig gevaar door deze heftige operatie. Benieuwd hoe zij er uit ziet? Bekijk dan onderstaande video…

Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie mening. Vinden jullie dit gezond? Waarom wel of waarom niet?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Ik vind het bizar dat de chirurgen hier dus ook gewoon in
  mee gaan. Ze wil volgens mij op de vrouw uit who frammed roger rabbit lijken. Ik vind het veel te ver gaan. Plastisch chirurgie moet kunnen maar binnen grenzen

  Beantwoorden
 • Zo’n mooie vrouw eerst en dan nu zo lelijk….. Zo zonde!

  Beantwoorden
 • Goed dat je dit aankaart. Natuurlijk moet iedereen het zelf weten maar dit gaat m.i. veeeeeel te ver. Ik ben 62 en heb natuurlijk de nodige rimpels en een beetje een kippenekje en de rest is ook niet meer zo bizonder strak. Soms ben ik heel ontevreden en zou dan wel wat rimpels willen missen e.d. Wat ik in zo’n geval altijd doe is foto’s bekijken van alle mislukkingen op dat gebied. Dat zijn er heel erg veel en dan slaat het bij mij meteen weer om. Wat heb ik aan een strakgetrokken gezicht als de rest van je lichaam rimpelig is. Volgens mij ben je dan nog veel ontevredener. Daarnaast waarom zou dit willen want de veroudering van je organen kun je niet stopzetten en wat heb je eraan om met een prachtig glad gezicht in je kist te liggen. Een doorleefd gezicht is karaktervol. Meneen moeten eens leren tevreden te zijn met zichzelf en van zichzelf te houden zoals ze zijn.

  Beantwoorden
 • Om te huilen gewoon.

  Beantwoorden
 • Ik kan het niet mooi vinden, begrijp ook niet dat mensen hier toe in staat zijn.

  Beantwoorden
 • Nee, het is niet gezond. En waarom mensen dit doen? Geen idee. Ik vind het trouwens ook echt niet mooi.

  Beantwoorden
 • Oh ik word er gewoon een beetje naar van, bwuhhhhh! Ik ben niet tegen cosmetische chirurgie -ik bedoel, ik had al geen volle boezem maar na die zwangerschap zijn ze wel echt een beetje zielig geworden :P- maar ribben verwijderen?! Idd: how bizar..

  Beantwoorden

Write a comment