Random

Hoe zit het met de doelen die ik stelde halverwege maart?

Weet je het nog? Op 13 maart pende ik 5 doelen neer die ik voor 1 mei behaald wilde hebben. Ben je benieuwd of het mij gelukt is? Lees dan verder!

 1. De laatste kilo eraf. Ik dacht dat het redelijk piece of cake was, die ene kilo. Maar blijkbaar kan dat kilootje vet geen afscheid nemen van mij. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ook gewoon heb gegeten en daardoor niet ben afgevallen. Maar ook niet aangekomen en dat is wel fijn natuurlijk. Omdat ik niet zoveel kan sporten en bewegen als een gezond mens moet ik echt minder eten als ik af wil vallen. Poging 2.0 gaat in met een grotere stok achter de deur: in bikini op het Franse strand. Ja oef…misschien worden het wel 2 kilo die ik wil missen.
 2. 2 Keer per week sporten. Helaas, ook dit doel heb ik niet bereikt. Doordat ik nu weer 3 dagen werk kan ik sporten op de dagen dat ik vrij ben. Dinsdag en donderdag dus. Ik had de afgelopen weken niet altijd evenveel energie over om dit voor elkaar te krijgen. Ik denk dat ik de helft van de tijd wel twee keer ben geweest, de andere helft lukte het mij om 1 keer te gaan. We geven niet op en proberen het gewoon weer. Ik merk wel dat ik meer energie overhoud na het werk, dus het moet gewoon goedkomen.
 3. Mijn kledingkast uitruimen, sorteren en een nieuwe garderobe aanschaffen.  Één van de leukste doelen van dit rijtje, haha. Ik heb inderdaad al geshopt voor een nieuwe garderobe (een gedeelte dan). Mijn oude kleding heb ik nog niet uit mijn kast gegooid. Wie weet kom ik er komend weekend aan toe.
 4. Quality-time met hubby. Ook dit doel is behaald, ook zo’n leuk doel om in te investeren. We zijn wat vaker gaan lunchen, gaan winkelen, uit eten geweest en een filmpje gepakt. Gezellig en gewoon heel fijn.
 5. 1001 Administraiepapieren in ordners. Een pokke-klus! Dit is nog niet gedaan (shame) en het papier ligt nog net zo te shinen als twee maanden terug. Op een stapeltje dus. Een typische zondagklus. Aangezien het zondag slecht weer wordt ga ik misschien wel een poging wagen. Maar het is echt een klus die je uitstelt…en uitstelt…en uitstelt…

Tot zover een update van mijn doelen. Punt 1,2 en 5 verdienen dus nog de nodige aandacht. Voor 1 juni moet dit lukken. Als het lukt en ik houd het vol tot 1 juli, dan ga ik waarschijnlijk een nieuwe camera kopen. Het wordt tijd om na al die maanden kwijlen langs de Canon camera’s een knoop door te hakken. Maar dat hakken gaat alleen gebeuren als ik deze 3 doelen behaal.

 

Heb jij ook zo’n hekel aan het ordenen van je administratie? En lukt het je ook makkelijker om leuke doelen te behalen dan de minder leuke doelen? Of ga je eerst werken aan het moeilijkste doel? Ik hoor graag van je!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

 • Oef, goeie reminder. Oeps, ik denk ook nog een hoop te moeten ‘doen’ voor ik mijn doelen heb bereikt. Jij bent al aardig op weg, toch? Behalve die verd*mde administratie (ken ik!)

  Beantwoorden
  • Haha ja die administratie…ik ben bang dat dat een doel voor het leven zal blijven haha. Jij succes!

   Beantwoorden

Write a comment