Lifestyle

Hoe vind ik kortingscodes voor online aankopen?

De gemiddelde Nederlander heeft er een hekel aan om ergens te veel voor te betalen.
We willen het liefst voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, waardoor we vaak op zoek gaan naar de goedkoopste optie.
Herken jij jezelf hierin? Dan zoek je misschien regelmatig naar kortingscodes voor online aankopen. Helaas weet niet iedereen hoe hij dit soort codes bemachtigt.
Om jou hier een handje te helpen, zetten we in deze tekst een aantal manieren op een rijtje om online kortingscodes te vinden.

Richt je tot een zoekmachine

Het vinden van kortingscodes voor online aankopen is soms een stuk makkelijker dan je denkt. Typ in een zoekmachine maar eens iets als ‘kortingscode Aliexpress’ of ‘kortingscode Nike’ in. Grote kans dat je op basis van zo’n zoekopdracht de nodige resultaten krijgt.
Vervolgens kun je de websites één voor één langslopen om te kijken of er een interessante kortingscode te vinden is voor de webshop waar jij van plan bent iets te kopen.
Check wel even of de code nog werkt voordat je tot aankoop overgaat. De meeste codes zijn namelijk maar een beperkte tijd actief.

Bezoek speciale kortingswebsites

Wil je niet onnodig veel tijd en moeite besteden aan het vinden van kortingscodes voor online aankopen? Breng dan eens een bezoekje aan speciale kortingswebsites.
Op dit soort sites draait alles om kortingen. Je vindt er kortingscodes en -acties van talloze webshops, waardoor de kans groot is dat er iets tussen zit waar jij naar op zoek bent.
Zoek je acties en/of codes voor een specifieke webshop? Maak dan gebruik van de zoekfunctie van een kortingswebsite. Je ontdekt zo snel of hier kortingen voor te vinden zijn.

Zet sociale media in

Als je actief bent op sociale media, kun je deze platformen inzetten om kortingscodes te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld winkels die op hun pagina codes delen die je kunt gebruiken om korting te krijgen op specifieke producten.
Daarnaast zijn er influencers die samenwerken met merken. Als je dit soort mensen volgt, is het je vast al eens opgevallen dat ze geregeld producten aanprijzen in hun video’s.
Promoten ze een product van Amazon? Dan kom je in de reacties onder de video waarschijnlijk een Amazon kortingscode tegen. Doordat deze code gepersonaliseerd is, verdient een influencer geld als jij een aankoop doet via deze code. Niet alleen de influencer profiteert hiervan, maar jij ook.
Door de code in te voeren tijdens het afrekenen, krijg je namelijk korting op je online aankoop.

Maak gebruik van nieuwsbrieven

Vrijwel iedere webshop heeft tegenwoordig wel een nieuwsbrief. Dit communicatiemiddel gebruiken ze niet alleen om informatie te delen, maar ook om nieuwe producten onder de aandacht te
brengen.
Daarnaast komt het geregeld voor dat er kortingscodes gedeeld worden via nieuwsbrieven.
Daarnaast zijn er websites die je een kortingscode geven als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief.
Heb je de code ontvangen? Dan kun jij je direct weer uitschrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier voorkom je dat je mailbox dag in dag uit volstroomt met nieuwsbrieven.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment