Looking good...

Hot mama challenge week 5. Make-up your face, baby!

Make-up…Hoe ouder ik word, hoe leuker ik make-up ga vinden. Kreeg ik vroeger de kriebels van oogschaduw, nu telt mijn lade 18 paletten oogschaduw. Make-up kan je mooier maken en je mooier laten voelen. De opdracht van deze week gaat over make-up en daarbij stap ik uit mijn comfortzone. Make-up gebruik ik al, lipstick nog weinig. Tijd voor verandering!

Opdracht: Je bent al op de goede weg, vandaag gaan we weer een stapje verder… Make-up. Deze week is de opdracht om net wat meer (of andere) make-up te dragen dan je normaal doet. Draag je nooit lippenstift? Doe dat dan nu wel een keertje. Of juist een keer wat extra oogschaduw, of een andere kleur. Probeer eens uit wat je leuk vindt en hoe anderen erop reageren. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

 

Van L’oréal kregen wij voor de challenge een mooi pakketje met make-up, onder andere van make-up studio. Er zat een bronzer met blush bij, een oogschaduw, een lipstift en een nagellak. De lipstift heb ik niet gedragen, omdat ik de kleur echt niet mooi vind. Ik koos voor een andere kleur welke je verderop in dit artikel kunt zien. Ik maakte mij net even wat meer op dan normaal om te laten zien hoe ik mijn look zou vormgeven als ik een feestje heb of de deur uit ga.

De lipstick die ik kreeg heb ik dus niet opgedaan voor de challenge, omdat ik de kleur echt niet mooi vind.

IMG_1411 (1)

De mascara daarentegen vind ik ontzettend fijn en gebruik ik nu dagelijks. Een heel fijn kwastje en een geweldige formule. Topper!

IMG_1414 (1)

De bronzer en blush zijn heel subtiel en geven vrij weinig kleur af. Wel heb ik het gebruikt voor de foto s van vandaag.

IMG_1418 (1)

Lippenstift. Ik vind het bij veel mensen prachtig en het maakt een look compleet. Mits je de juiste kleur draagt kan het je sterke punten nog meer naar voren halen. Donkerrood is voor mij not done, het maakt mij nog bleker dan ik al ben. Roze doet precies hetzelfde en maakt mijn tanden geler dan ze zijn. Om mijn blauwe ogen te laten knallen koos ik voor een kleur die ertussen in zit en mij (althans, dat vind ik) wel heel erg mooi staat. Op onderstaande foto’s draag ik de kleur 210 Pinkadilly Circus van Catrice. Een lichte fuchsia kleur.

IMG_1441

IMG_1430

Jaaa….we hadden lol tijdens het maken van de foto’s.

IMG_1431

Mmm….ik zie nu dat ik het bovenste lijntje niet helemaal netjes heb ingevuld. Maar goed, een close up van dit frisse kleurtje.

De blush en de bronzer zie je bijna niet, misschien meer een subtiele schaduw. Je kunt wel zien hoe mooi de mascara mijn wimpers kleurt en krult. Voor deze foto’s heb ik trouwens ook mijn nieuwe krultang gebruikt. Top ding!

IMG_1436 (1)

Nu is het niet de bedoeling dat ik elke dag, ook in joggingbroek, mijn lippen de hele dag bij ga stiften. Als ik de deur uitga wil ik hem toch vaker gaan pakken deze week. Dus ik leg hem op de eettafel bij mijn sleutels. Even een wandeling of boodschapje doen? Hup, kleurtje op mijn lippen. Net als met hakken vind ik het ontzettend vrouwelijk en maakt het een look én outfit vaak compleet. Hopelijk wordt het geen nieuwe verslaving net als met oogschaduw. Dus, lippenstift op, hakken aan en gaan met die banaan! Ehh…hot mama.

Benieuwd hoe mijn collega bloggers de challenge hebben ingevuld? Lees dan ook even de blogs van meisje-eigenwijsjeBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-LifeMamaliefde en Supermammies.

Wat vind jij van het kleurtje op mijn lippen? En draag jij zelf ook vaak lippenstift? Let me know!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


Deze blog maakt onderdeel uit van de Hot Mama Challenge. Volg deze challenge en de vooruitgang van andere moeders op Social Media via de hashtag #hotmamachallenge en #vansnotnaarhot.

Uitleg Hot mama Challenge

Week 1 Kleding

Week 2 Een ander kapsel

Week 3 Me time

Week 4 Shopping time!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (11)

 • Ik dacht al dat het aan mij lag dat ik amper wat van de bronzer en blush zag haha!
  Mooie foto’s meid!

  Beantwoorden
 • Ik vond dat ik de blush juist goed zag bij mezelf op een subtiele manier. De kleur lippenstift staat je goed knappe mama!!

  Beantwoorden
 • Je ziet er super uit! Staat je erg goed!

  Beantwoorden
 • Fietfiewwww! Hottie! Gave kleur lippenstift en mooie foto’s! X

  Beantwoorden
 • Mooie foto’s, ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 • Staat je goed meid! Mooie lippenstift

  Beantwoorden
 • Looking goo-hood! Lipstick staat je heel goed.

  Beantwoorden
 • Wauwwww knappie!!! Ik vind je haar echt ontzettend leuk zo, ok daar ging het niet om deze week maar toch hahaha

  Beantwoorden
 • De kleur van de lippenstift staat je heel goed. Ik vind het zelf ook heel moeilijk om de juiste kleur te vinden en hou het daarom altijd bij een subtiel rozig kleurtje ;-). Knap dat je durft uitproberen! En ik vind het heel fijn dat de bronzer en blush er natuurlijk uitzien. Knappe mama heeft Sarah hoor! Groetjes

  Beantwoorden
 • Ik vind je echt heel erg mooi, je straalt!

  Beantwoorden
 • Die lippenstift staat je echt ontzettend gaaf zeg!! Heel klassiek, mooi!

  Beantwoorden

Write a comment