Halfvol

Hier word ik blij van!

Het is fijn om te denken aan dingen waar je blij van wordt. Kleine dingen, grote dingen, zichtbaar en onzichtbaar. Vandaag deel ik de dingen waar ik op dit moment heel vrolijk van word!

De lente binnen en buiten het huis

 

interieur

Eind deze week begint onze mini-vakantie van een week en daarmee ook het mooie weer, wat een fijn toeval! Er gaat vooral heel veel uitgerust worden, maar er moet ook zeker veel in huis worden gedaan. De woonkamer krijgt een verfje, ik heb een side-table die ik een kleurtje wil geven en de deuren worden witter dan wit. Lekker fris! Er blijft vast en zeker genoeg tijd over voor heerlijke wandelingen, filmpjes, lunchen in de tuin en ander gezelligheid.

Aspergeseizoen

Mijn moeder heeft het nagekeken: komende week start het aspergeseizoen! Ik vind de asperges uit een potje nog redelijk te eten (wel zout!) maar verse zijn het allerlekkerste. Als het zover is word ik altijd uitgenodigd door mijn ouders om asperges te komen eten. Ik krijg er gewoon trek van op het moment dat ik dit schrijf!

Donderdag uit eten en bioscoop

Aanstaande donderdag trappen we onze vakantie af met een avondje uit. Eerst lekker uit eten, daarna naar de bioscoop. Ik kijk er heel erg naar uit! Sarah gaat logeren bij opa en oma en ook zij vinden het helemaal niet erg. Ik ga er heel erg van genieten.

Vakantie voorpret

vakantie

Dit jaar gaan we sinds tijden op vakantie. De laatste keer was, meen ik, 4 jaar geleden. We zijn toen naar Miami en Curaçao geweest. We zijn allebei toe aan zon en zee, maar willen nog niet vliegen of heel erg ver weg. We hebben besloten te gaan kamperen in Frankrijk, net zoals ik vroeger deed met mijn ouders. Lekker eten, ontbijten met vers stokbrood, zwemmen, dutjes in de shaduw en mooie plaatsen bezoeken. Ik begin alvast met aftellen.

Kleding Sarah

De lades waar de kleding van Sarah in zit heb ik gister uitgezocht. Te kleine kleding eruit, nieuwe kleding er in. Donkere kleuren en dikke truien maken plaats voor vrolijke pasteltinten en shirtjes. Ook de jumpsuits en jurkjes mogen niet ontbreken.

Woensdagavond in bad

Woensdagavond begint mijn vakantie. Die dag werk ik nog en ik kijk nu al uit naar de avond, dan plons ik in een warm bad, met een masker op mijn velletje en haar en een beetje wijn in mijn glas. Ik ga gemiddeld één keer in de week uitgebreid in bad, vooral wanneer ik een drukke dag heb gehad en erg moe ben, kan ik hier ontiegelijk van genieten.

Sarah die loopt achter de loopkar

Onze kleine meid, net 1 jaar, stapt eigenwijs achter de loopkar de kamer door. Amper anderhalve week geleden probeerden we aan de hand de eerste stapjes, nu stapt ze driftig met grote stappen en stevige passen. Vooral niet stoppen, want dan wordt ze boos. Sinds ze weet hoe de loopkar werkt pakt ze deze zelf en gaat erachter staan. Het sturen heeft ze nog niet door, waardoor papa en mama ook een dagtaak hebben. Maar omdat zij er zo van geniet, doen wij dat ook. En ik kan geen genoeg krijgen van dat pamperkontje…

 Sushi

sushi

Jullie weten het al, mijn nieuwe guilty pleasure. Ook dit ‘mag’ ik één keer in de week van mijzelf halen. Omdat ik verder niet snoep of snaai, vind ik dit geoorloofd. Ook zit er in sushi geen zout (de basic sushi zonder sojasaus) en ik mag er dus heerlijk van snoepen. Afgelopen weekend leefden we op rijstwafels en bananen, maar nu de buikgriep voorbij is kan er weer sushi gegeten worden. Ik zit te denken…misschien in combinatie met dat warme bad en dat glaasje wijn?

 

Dit waren de dingen waar ik blij van word, heerlijk! Ik ben benieuwd wat jullie vonden van deze vrolijke post. Ook zou ik wel willen weten waar jij deze week blij van word! Laat het mij weten in de reacties.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Wat een fijn lijstje! En leuk dat je gaat kamperen dit jaar.. Wij weten nog niet waar we naar toe gaan, dus die voorpret hebben we nog niet, maar het zoeken naar een leuke vakantie is ook best gezellig!

    Beantwoorden

Write a comment