Random

Hier kan ik met mijn hoofd niet bij…

Soms heb je momenten dat je denkt ‘waarom in vredesnaam?’ Vandaag noem ik punten waar ik met mijn hoofd niet bij kan en wat ik nooit zal snappen…van plakkerige producten tot fietsende kinderen. Klagen en bewonderen mag vandaag!

♦Hoe sommige mensen ijskoud kunnen reageren op berichten over asielzoekers en vluchtelingen. De meest vreselijke uitspraken worden neergeknald op het o zo veilige social media.

♦Waarom de fijne producten waar ik fan van ben altijd uit het assortiment gaan (damn you Catrice).

♦Wie het verzint om producten uit de winkel vol met stickers te plakken. Het werkt tegen diefstal maar hey…ik vind het wel fijn als ik het zelf thuis ook open kan krijgen. En dan het liefst zonder al die plakresten. Het is 2015, verzin eens iets beters!

♦Waarom ik op sommige dagen werkelijk alles uit mijn handen laat vallen. Gelukkig is dat nooit met Sarah gebeurd maar jeetje…soms valt werkelijk alles uit mijn vingers en doe ik de hele dag niks anders dan spullen oprapen.

♦Hoeveel levensvreugde er in een kind kan zitten. Zoveel energie, zoveel positiviteit. Wellicht helpt het dat een kind nog niet beseft hoe kwaad de wereld kan zijn.

♦Het fietsgedrag van heel veel kinderen. Hoe vaak ik al niet heb moeten uitwijken vanwege een spookrijder met snot of tevergeefs bellen in de hoop dat je langs een groep van 4 kinderen kunt fietsen (ja…naast elkaar).

♦Waarom sommige vrouwen zo goed in staat zijn hun kleding, make- up en haar perfect voor de dag te laten komen. Hoe gemotiveerd ik ook ben, het lijkt altijd een fail te worden.

♦Het feit dat mensen in staat zijn om kinderen te misbruiken.

♦Ik snap het niet en toch doe ik het: harder op het toetsenbord rammen als de computer vastloopt of iets niet doet wat ik wil. Helpt ook echt!

♦Hoe sokken en haarschuifjes ineens kunnen verdwijnen. En dan vaak met een aantal tegelijk.

Waar kun jij met je hoofd niet bij en wat snap jij gewoon echt niet?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (9)

 • Jaaaaa die fietsers op een rij, waarom dan??? En eigenlijk alles wel… snap er niets van!! Ook niet waarom ik altijd in de verkeerde rij, of dat het standaard gaat regenenen als ik ik ff naar buiten loop…

  Beantwoorden
 • Goed lijstje! Kan er met mijn hoofd ook niet bij!

  Beantwoorden
 • Waarom ze dikke warme vesten met mega capuchon maken in maatje 50/56 voor baby’s. Welk kind wil er nou met zo’n enorme hobbel stof onder zijn hoofd liggen?!

  Beantwoorden
  • Jaaa of mini sokjes met anti slip…

   Beantwoorden
   • Haha ja die! Terwijl ze zo klein zijn dat een net-lopertje ze alleen nog aan zijn grote teen past.

    Beantwoorden
 • Waarom mensen zo verdomd snel oordelen. Ik heb chronische pijn en nee, dat zie je niet op t eerste gezicht. Maar och och, iedereen heeft meteen zn mening klaar. Ook als ik een x naar een concert ga, zoals afgelopen woensdag. Ja, dan lig ik nu een paar dagen op bed. So be it. Ik wil wel leven!

  Beantwoorden
  • Jazeker een goed punt en heel herkenbaar! Ziek zijn maar dat niet aan je kunnen zien….en dan onbegrip ervaren.

   Beantwoorden
 • Wat een leuke blogpost! Die van die fietsende kinderen is echt herkenbaar. Dan denk ik: als zijn/haar/hun ouders eens wisten… Ik hoop dat mijn kind dat beter doet, maar ik ben bang dat dat in ieder kind zit.
  Komt dat uit je handen laten vallen door je medicijnen?

  Beantwoorden
  • Geen idee waar die onhandigheid vandaan komt….het wordt steeds erger heb ik het idee maar ik had het al voordat ik alle medicatie kreeg.

   Beantwoorden

Write a comment