Lifestyle

Hey, dat is lang geleden! Even bijkletsen

Achter de ‘schermen’ van de computer of telefoon bleef ik de afgelopen maanden de reacties lezen, veel bezoekers verwelkomen en nadenken wanneer ik weer voelde dat ik zin kreeg om te schrijven. Het begin van 2020 was niet echt heel fijn (twee longontstekingen), daarna kreeg ik een vervelende ontsteking in mijn duim waaraan ik moest worden geopereerd en viel ik nog even van de trap over een traphekje. Dan heb ik het nog niets eens over de periode dat Corona ons leven veranderde.

Fulltime mama

In de periode dat Sarah thuis was van school vanwege de uitbraak van het virus had ik mijn handen vol aan dit leuke mensje. Naast huiswerk ben je onbewust toch de hele dag in de weer met een kleuter. En met dit alles bij elkaar had ik een stuk minder tijd om creatief te zijn op het web en jullie te voorzien van nieuwe recepten en verhalen.
De vakantie van Saar is in volle gang, maar het feit dat het lichamelijk weer een stuk beter gaat maakt het dat ik weer zin krijg om aan de slag te gaan.
Over een aantal weken is Sarah doordeweeks weer naar school (mijn hemel, groep 3) en zal ik nog meer tijd hebben om zin en onzin op het web te slingeren.

Oud wijf

Afgelopen donderdag had ik een longfunctietest vanwege de beademing zes jaar geleden vanwege ARDS. Ook twee longontstekingen waarvan een met astma klachten maakte het dat de longarts mijn longfunctie wilde checken.
Godzijdank ben ik nog ergens normaal in, want mijn longfunctie is gewoon weer normaal! Even vreesden we voor littekenweefsel wat je longen stugger maakt. Maar ik zit keurig binnen de lijnen en er is niets aan de hand. Hoe fijn!

Voor de longontstekingen en de uitbraak van Corona sportte ik 2-3 keer per week, zonder problemen. Ik had verwacht dat het sporten enorm zou tegenvallen na een half jaar rust, maar mijn conditie blijkt niet veel geleden te hebben onder deze lange ‘vakantie’.
Inmiddels sport ik weer 2-3 keer per week en dat voelt goed. Ik kan nog niet alle oefeningen doen vanwege de blessure aan mijn schouder nadat ik een paar treden oversloeg van de trap. Maar qua conditie valt het mij echt heel erg mee.

Ook doet de warmte en de zomer goed, want dan voel ik mij sowieso wat fitter en heb ik minder last van mijn gewrichten. Maar omdat de klachten nog niet helemaal weg zijn met de nieuwe medicijnen (Methotrexaat) is de dosering pas nog opgehoogd. Het is en blijft chemische troep (lage dosering chemo) maar tot nu toe voel ik mij er goed bij en ervaar ik geen bijwerkingen.

Nieuwe recepten

Op mijn camera staan inmiddels een aantal nieuwe recepten gefotografeerd, wederom heerlijke inspiratie om zonder pakjes en zakjes te koken.
De aanvragen voor een recept blijven ook gewoon binnenkomen en er zijn weer een aantal nieuwe pakjes en zakjes gespot in de winkel die ik na ga maken. En mochten er nog nieuwe verzoekjes zijn, stuur mij gerust een mail of een berichtje via social media.

Ik wil jullie nog even bedanken voor de lieve mailtjes, berichtjes en reacties en het geduld. Ik ben zo enorm dankbaar dat mijn blog, ondanks dat het er even stil was, elke maand nog 50.000 unieke bezoekers trekt. Trouwe ‘fans’ en nieuwe bezoekers via Google, super toch?

Tot maandag, met eindelijk een nieuw recept…

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Fijn dat je weer terug gekrabbeld bent, ik kijk uit naar je nieuwe recepten, geniet lekker van de zomer met je bijna groep 3 meisje

  Beantwoorden
 • Het is ook niet niks geweest de afgelopen tijd! Een heel raar jaar zo, maar fijn dat het beter met je gaat. Ik kijk weer uit naar nieuw leesvoer 🙂

  Beantwoorden
 • Fijn dat het weer goed gaat. Ondertussen heb ik lekker van je recepten genoten. Ben benieuwd wat voor nieuws je ons gaat voorschotelen.

  Beantwoorden
 • Fantastisch nieuws .Gefeliciteerd ! Zo blij met het ZPZ verhaal , het staat zo in mijn bestand .
  Door het hele corona konden wij geen 4 maanden naar het buitenland (de grens is nog niet officieel open) Ik neem altijd alle kruiden
  mee en ik kan je vertellen dat zijn er veel ! ik geniet van je recepten en kijk uit naar je fantastische ideeën .Een mooi weekend hoor .

  Beantwoorden
 • Fijn dat je weer terug bent. Ik merk aan mijn man ook altijd dat de methorexaat wat met je doet, maar hij is nu goed ingesteld en heeft na vermeerderen uiteindelijk ook mogen verminderen en alleen in de winters gebruikt hij nog iets meer.

  Beantwoorden
 • Leuk om weer wat te lezen en fijn dat het weer beter gaat. Dan heb je inderdaad een roerige tijd gehad. Ik geef ook regelmatig de link van je site door, zodat meer mensen kunnen genieten van eten zonder pakjes en zakjes of koop voor gasten van jouw recepten. Ben benieuwd naar de nieuwe recepten.

  Beantwoorden
 • Wat fijn om te lezen dat het weer goed met je gaat. En ik ben benieuwd wat voor nieuwe recepten je weer voor ons hebt. Ik ben echt blij met je andere recepten, ze zijn echt super lekker en puur.

  Beantwoorden

Write a comment