Halfvol Lifestyle

Het beste cadeau, dat ben jij!

Vanochtend kwam er een heel serieus artikel online. Om alles een beetje in balans te houden leek het mij goed om ook een positief blogje te schrijven. En dit blogje, dat gaat over jou!

Ja jij! Zoiezo vind ik het nog steeds bizar dat mensen op mijn blog komen en gaan lezen. Soms ook nog een lieve reactie achterlaten of mij een mailtje sturen. Of wanneer een lezer van mijn blog een reactie achterlaat dat hij of zij hoop krijgt door mijn verhalen, doet mij zo goed. Heel goed. Ik zie het als het mooiste cadeautje wat ik kan krijgen door mijn blog. Hoop is namelijk zoiets belangrijks en voor veel mensen zo zeldzaam, dat elk klein beetje hoop er toe doet. En als ik daar aan kan bijdragen, dat is fantastisch!

IMG_9257

Hoop is alles wat je zoekt, maar iets wat je vaak niet hebt. Ik kan lezers niet elke dag de vrolijkste persoon op aarde maken, want dat is niet reëel zoals ik laatst ook al schreef. Een mens is een mens met hoop en vrees, niet één van de twee. Het liefst zorg ik dat iedereen een halfvol glas heeft, maar ik moet ook aan mijzelf denken. Zolang die van mij half leeg is, kan ik niets uitstralen. En al is het glas dagelijks goed gevuld, het kán gewoon niet. Enfin, het is niet mijn streven om mensen te behoeden voor de dalen, maar om ze te helpen er makkelijker uit te kunnen klimmen.

Bedankt voor al jullie dankbare en lieve reacties en mailtjes. Elkaar helpen, hoop geven en steunen. Dat is voor mij het beste en mooiste cadeau!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Jij bedankt voor je mooie blogs!

  Beantwoorden
 • Oh wat een prachtige foto van Sarah. Van je blogje over faalangst sloeg ik even dicht, vooral omdat ik het zelf geschreven zou kunnen hebben. Ik vond het zo erg om afgelopen vrijdag 30 jaar te worden en gewoon al zo lang ziek te zijn. Heel herkenbaar dus. Maar deze foto van Sarah maakt me wel echt weer blij 😀

  Beantwoorden
 • Wow, wat een mooie uitspraak zeg! Krijg er gewoon kippenvel van: Het is niet mijn streven de mensen te behouden voor de dalen, maar om ze te helpen er makkelijker uit te laten klimmen. Ontzettend mooi! En ook zo realistisch, want inderdaad: positief zijn kan niet altijd, want dat is gewoon niet hoe het leven is.

  Ik reageer overigens niet altijd, sorry daarvoor. Maar ik volg je wel met heel veel plezier! Je bent echt een ontzettend leuk mens en ik ben blij dat ik met je mee mag lezen, kijken en tweeten. 😉

  Beantwoorden
 • Mooi geschreven Geertje. Het is inderdaad hoop en vrees en niet één van die twee.

  Prachtige foto van Sarah.

  Beantwoorden
 • Mooi artikel. Ik ben heel blij dat ik een tijd geleden je blog heb ontdekt. Ik kijk elke keer weer uit naar je schrijfsels en heb er al veel aan gehad. Veel herkenbare situaties op vlak van gezondheid, leuke tips, lekkere recepten. Je schrijft altijd heel leuk en spontaan!

  Beantwoorden

Write a comment