Lifestyle

Helden van de maand – mei

Mijn favoriete etenswaren, schoonmaakproducten, verzorgingsproducten…het komt allemaal voorbij tijdens de helden van de maand. Vandaag mijn favoriete producten van de maand mei. Hoewel deze maand nog in volle gang is, kan ik al volmondig zeggen dat dit mijn toppertjes waren!

Deze maand was ik, blijkt achteraf, op de groene toer. Groen voelt voor mij aan als nieuw, fris en gezond. Kijk mee naar mijn favorieten!

 

favjes

Groene thee met citroen

Deze is van Lipton en kocht ik vorige maand. Ik had daarvoor de groene thee van Albert Heijn zelf, maar getver die was niet te drinken. Deze van Lipton is wel heel erg lekker. Net als die van Pickwick trouwens, die is ook heerlijk. Het zal wel psychische bullshit zijn, maar hengelend met zo’n driehoek zakje krijg je toch het idee dat je thee beter smaakt.

Popcorn – zoet

Ik was altijd dol op zoute popcorn uit de magnetron. Ik deed er dan wat tabasco op en ik was blij. Maar zout is te zout, dus probeerde ik zoete popcorn. Ik hield er vroeger niet van, maar dit is toch wel lekker! Vooral als ik trek heb in iets zoets en het toch licht wil houden is popcorn ideaal. En je kamer gaat er altijd zo lekker van ruiken!

Hygiënische doekjes

Deze van Albert Heijn zijn verieuwd. Wij hadden altijd de hygiënische doekjes van AH, in de blauwe verpakking. Ze deden hun werk en roken wel lekker. Maar sinds Albert Heijn zijn schoonmaak assortiment een boost heeft gegeven ben ik gelukkiger dan ooit. Niet alleen de buitenkant hebben ze aangepakt en verfraaid, de geur van deze doekjes is zo lekker. Ik wil er een eau de toilette van hebben. En ik heb het idee dat deze beter poetsen dan de vorige doekjes. Handige zet van Appie, om in de periode van een voorjaarsschoonmaak en opruimwoede het assortiment te verbeteren. En heel fijn is natuurlijk de prijs die (in elk geval bij deze doekjes) gezakt is.

Bieslook

Bieslook? Ja! Ik was even vergeten hoe lekker bieslook is in de sla, door je omelet of door sausjes. Helemaal als je zonder zout kookt is dit een ideale toevoeging. Het geeft je eten net wat meer pit.

Groene kiwi

Ik heb maandelang moeten kauwen op ‘merkloze’ kiwi’s. Het Zespri seizoen was namelijk nog niet begonnen. Er ligt eindelijk weer Zespri in de winkel waardoor ik nu kiwi’s eet mét smaak. Niet alleen ik geniet elke dag van een kiwi, Sarah eet er ook regelmatig van. Tijdens mijn zwangerschap at ik er elke dag twee. Ja, elke dag…

Handzeep Orchidee/ groene thee

Hoe strak en modern is deze handzeep? Ik zag hem liggen en hij was in de aanbieding. Een handzeep met orchidee en groene zeep. De geur is heel fris en licht en de handzeep maakt je handen goed schoon. Nadeel vind ik het kleine pompje waardoor je echt een paar keer moet duwen voordat je een goede klodder hebt. Of klinkt dit nu heel vies?

Dit waren mijn favo’s van de maand mei! Zit er wat bij wat je kent of waar je benieuwd naar bent? En wat is jouw favoriet van de afgelopen maand?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • die handzeep hebben wij ook! Ik vind hem heel fijn! Maar ik doe hem stiekem in een ander potje met ander pompje

  Beantwoorden
  • Dat is slim! Alhoewel ik het ontwerp ook wel weer mooi en strak vind…maar niet praktisch dus 😉

   Beantwoorden
 • Och ja, die popcorn, heerlijk!

  Beantwoorden
 • Haha ik vraag me ook altijd af wat zo’n driehoekig zakje nou voor verschil maakt 🙂 Die popcorn is indd heel lekker! Ik heb er laatst wel bijna onze magnetron mee opgeblazen haha maar dat was mijn eigen schuld.

  Beantwoorden
 • Lekker popcorn! En nu ben ik wel heel benieuwd naar de geur van die schoonmaakdoekjes..

  Beantwoorden
  • Die geur is zo lekker fris…ik blijf er aan snuffelen :’)

   Beantwoorden

Write a comment