Lifestyle

Helden van de maand – Maart

Af en toe blik ik terug naar de voorbijgevlogen weken en kom ik erachter dat er producten zijn die ik heel vaak gebruikt heb.
Ik heb het dan vooral over etenswaren en huishoudartikelen. Benieuwd waar ik de afgelopen weken dol op was? Lees dan verder!

helden1

 

Kneipp douchegel Mentol & Eucalyptus

Heerlijk voor in de ochtend om wakker te worden. De douchegel van Kneipp in de geur menthol en Eucalyptus. Ik heb veel douchegels met eucalyptus getest maar geen één haalt het bij die van Kneipp. Ook lekker als je verkouden bent!
Deze anderhalve literfles kocht ik onlangs bij de Blokker voor nog geen 5 euro. Kan ik weer even vooruit!

Alpro soya margarine

Na de dreumesmelk en de bakboter heb ik ook de margarine in huis gehaald van Alpro. Ik ben groot fan aan het worden van dit merk! Ik besmeer er de bammetjes van Sarah mee en het fungeert prima als fundering voor mijn broodje hagelslag. Je proeft geen verschil met ‘gewone’ margarine en het is plantaardig. Houden we van!

Driehoek vloeibare zeep

Poetsen en een schoon huis vind ik één van de fijnste dingen in het dagelijks leven. Klinkt raar misschien, maar een opgeruimd en schoon huis geeft mij ook een rustig hoofd.
Deze vloeibare zeep vind ik heel fijn om een sopje van te maken of geconcentreerd te gebruiken op de eettafel of het keukenblad. Het voedt en verzorgd meteen waardoor het een glans achterlaat.
Het keukenblad kan soms een beetje dof worden door het schoonmaken en dit middeltje laat het er verzorgd  uitzien. En niet onbelangrijk….het ruikt ook nog eens lekker! De geur doet mij denken aan vroeger, mijn moeder poetste er altijd de tafels mee.

Pitloze witte druiven

druifje

 

Heerlijk als snack in de middag of voor de televisie. Als ik zin heb in iets zoets dan snoep ik vaak witte druiven. Sarah vindt ze ook heel erg lekker (gehalveerd en ontvelt) en snoept graag mee. Lang doen we niet met een bakje, eenmaal begonnen is het vaak binnen een uur opgegeten. Oeps.

Espresso van Dolce Gusto

Naast gewone koffie (extra dark, dat wel) ben ik dol op Espresso. Vaak neem ik er eentje per dag als ik een enorme dip krijg of voordat ik ga sporten. Deze Espresso voor de Dolce Gusto vind ik top. Je gaat er prima van stuiteren.

Yankee candle Honey Glow

honey

Laatst bestelde ik wat waxmelts en geurkaarsen van Yankee Candle. Enkele waxmelts zijn al de lucht in gegaan en afgelopen week stak ik voor het eerst één van de kaarsen aan; Honey Glow.
Geen mierzoete eentonige honinggeur maar meer kruidig en warm. Ik vind hem lekker!

 

Wat zijn jouw helden van deze maand? Laat je reactie achter in de comments, vind ik leuk!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Mmmmm mijn lievelingskoffie hihi! Fijn weekend alvast! XoXo Olivia

  Beantwoorden
 • Ooooh Kneipp! Liefduh! Ik gooi het vaak in bad als ik verkouden ben, heerlijk!

  Mijn helden deze maand zijn: shizzle die ervoor zorgen dat je nagellak snel droogt (soort haarlak maar dan anders) en de haarverfrisser van Andrelon. Soms geen tijd (okok geen zin) om mijn haar te wassen en dan mik ik dat spul er even doorheen.

  Beantwoorden
  • Zeker handig die jaarverfrisser. Naast dat het makkelijk is, schijnt minder vaak je haar wassen ook nog eens goed voor je haar te zijn!

   Beantwoorden

Write a comment