Halfvol

Helden van de maand – April

Eind maart liet ik voor het eerst mijn favorieten zien van die maand. Etenswaren, schoonmaakproducten, verzorgingsproducten en nog veel meer. Ik heb er weer een paar om te laten zien. Benieuwd waar ik de afgelopen maand dol op was? Kijk dan snel verder!

 

dol

Jacob’s Creek Moscato

Ik houd van zoete witte wijnen. Als ze dan ook nog een beetje mousserend zijn ben ik helemaal happy. Deze van Jacob’s Creek is zo ontzettend lekker. Niet te zoet, want daar houd ik ook weer niet van, maar gewoon perfect zoet met lichte bubbels. Gewoon te verkrijgen bij de Albert Heijn. Ik ben trouwens ook helemaal verliefd op het label van de fles. I know, much people dont care. Maar ik kijk daar dus naar.

Pennen van de Hema

Deze schatjes heb ik al een tijdje en komen van de Hema. Het is een setje van drie, maar meneer nummer 3 is nergens te vinden. Ze schrijven heel fijn, blijven lang goed en waren heel erg betaalbaar. Ik heb 1001 pennen maar toch pak ik deze altijd. En dat motiefje, ook nog eens vrolijk.

Tortilla wraps

Het liefst stop ik elke dag mijn avondeten in een wrap. Nou ja…bijna altijd. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met vulling. Er gaat gehakt in, kip, mais, paprika, verschillende soorten tomatensaus, mozzarella…Je kunt het zo gek niet bedenken of het smaakt. Wrap it up!

Burt’s Bees lipbalm

In de Beautybox van twee jaar geleden zat deze lippenbalsem van Burt’s Bees. Ik gebruikte hem tijdens de zwangerschap van Sarah. Hij is niet alleen heel verzorgend, maar geeft ook een subtiel kleurtje. Gaat ook eindeloos mee, zo blijkt weer. Afgelopen maand pakte ik hem er steeds vaker bij en hij blijft gewoon één van mijn favorieten.

Blow pop Lolly’s van Charms

Weet je wel, die lolly’s met bubbelgum binnenin? Deze lolly’s hebben dat ook. Het zijn fruitlolly’s uit Amerika en als je bij de kern bent heb je je kauwgom te pakken. Ik eet er elke dag wel eentje en ze zijn in de smakenure appel, aardbei, kersen, druif en watermeloen. Heerlijk, alleen de kauwgom verliest snel zijn smaak. Misschien maar beter ook, aangezien je anders te lang door blijft kauwen op een suiker-gommetje.

Walnoten

Als ik een notenmelange eet, dan pik ik altijd als eerste de walnoten er uit. Ik vind ze zo lekker! Ik kocht vorige maand een hele zak omdat ik een paar walnoten nodig had voor de appeltaart. Helaas bleven er heel veel walnoten over…Elke dag nam ik een handje als tussendoortje. Blijft lekker en ik mag ze rekenen tot één van mijn favoriete noten!

 

Dit waren mijn helden van april. Eten, drinken, snoep, verzorging en een kantoorartikel. Op naar een nieuwe maand met nieuwe favorieten! Ik ben benieuwd of er een product tussen zit waar je ook gek op bent? Of heb je een heel ander product die je de afgelopen maand veel hebt gebruikt? Ik hoor het graag van je!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Ik kijk ook naar de etiketten op een fles. Vaak met de gedachte dat ik de lege fles nog ergens neer kan zetten of zo. 🙂 Ik snap je punt!

    Beantwoorden

Write a comment