Random

Heeft jouw kind een eigen kledingstyle?

Mensen kunnen mij over het algemeen uittekenen in een spijkerbroek, een shirtje of een trui en laarsjes. Soms wanneer ik ‘los’ ga trek ik een jurkje aan of een mooie blouse. En Saar? Saar heeft eigenlijk ook wel vaak dezelfde style. Een broek met een trui of een mooi jurkje, Maar toch ben ik bij haar nog wat zoekende. Want wat is nu eigenlijk Sarah jaar kledingstyle?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf/webshop

Het maakt mijn vierjarige kleuter niet uit wat ik aan kleding voor haar pak. Nog geen week wilde ze haar eigen kleding kiezen, maar dat duurde maar kort. Ze draagt net zo lief een broek als een rokje of jurkje. Toch vind ik bepaalde type kleding wel heel erg leuk bij haar staan.

Toen Sarah een baby was kozen we als ouders voornamelijk haar kleding op basis van wat wij leuk vonden. Nu ze ouder wordt kijk ik automatisch naar hoe ze is. Wat voor een type meisje is ze? Houdt ze van roze, glitters en jurkjes of is ze ook stoer en een beetje ‘jongensachtig?’

Bij Sarah is het denk ik een combinatie van meisjesachtig en stoer. Omdat ze naast dansen en My Little Pony ook van auto’s en voetballen houdt maak ik haar niet gelukkig met enkel jurkjes en roze kleding. Combineren van meisjesachtig en stoer kan natuurlijk wel!

B. Nosy

Het merk B.Nosy is heel erg geschikt om meisjesachtig en stoer te combineren. Sarah draagt hier een rokje en jasje van B.Nosy gecombineerd met een nepleren legging. Het donkerblauwe rokje met glitters maakt de outfit meisjesachtig, maar het jasje en de legging maken het geheel wat stoerder. De kleding is vrolijk, kleurrijk en heel belangrijk: comfortabel!

Sarah is helemaal verliefd op haar rok en wilde hem ook niet meer uit doen!

Het jasje combineert ook heel goed met een broek of op een jurkje. Het rokje zal ook zeker met Kerst gedragen worden, aangezien ik toch Kerstkriebels krijg wanneer ik dit zie!

Een ander item van B.Nosy is dit jurkje. Lief, meisjesachtig, maar ook weer heel stoer. Ook deze hebben we gecombineerd met de nepleren legging, maar er kan uiteraard ook een maillot of een broek onder.

‘Kijk mama, die boom is al kaal!’ Wat ik overigens heel fijn vind aan dit merk is dat je voelt en ziet dat het kwaliteitskleding is. Het is ontzettend stevig, kreukt niet en zit heerlijk.

Saar draagt deze outfit met haar zwarte laarsjes. Sneakers kunnen er uiteraard ook onder.

Koko Noko

Nog een merk waar ik eerder nooit van had gehoord: Koko Noko. Maar…Dirkje ken je vast wel? Het merk Koko Noko komt ook van het familiebedrijf die Koko Noko op de markt heeft gebracht. Het is een gloednieuw, internationaal merk van Nederlandse bodem. Kinderkleding van 0 t/m 8 jaar van hoogwaardige kwaliteit.

Van het merk Koko Noko koos ik voor Sarah een tuinbroek. Deze staat al heel lang op mijn wishlist, want ze staan altijd zo leuk!

Een tuinbroek kun je met zo ontzettend veel kleding combineren. Sarah droeg hier een longsleeve onder, maar wanneer het nog kouder wordt kan er prima een trui onder. Ook kan ze een jasje of bolero over de tuinbroek dragen.

De longsleeve onder haar tuinbroek is overigens van Koko Noko en heeft deze prachtige vlinder achterop!

Stoer en toch echt een meisje: zo voelt ze zich het beste!

Nog een topper van Koko Noko: dit geweldig leuke jurkje. Dit wordt het jurkje om te dragen met Kerst! En ja, dat gekke gezicht…ook dat is Sarah.

Het stofje, de kleur, het kraagje…alles aan dit jurkje is leuk en lief!

Het jurkje is van een soepele, zachte maar sterke stof en hebben we wederom gecombineerd met de nepleren legging. Weer kan meisjesachtig en stoer heel goed samen!

Hij staat zo leuk dat ik hem ook in het groot wil voor mijzelf, haha.

Quapi

In 2000 is het merk Quapi opgericht door Monique van der Staay. Dit kledingmerk staat voor hippe en comfortabele kleding met tekst, details en leuke prints. Het rokje wat Sarah hier draagt is van Quapi. Haar maillot is van B.Nosy.

‘Doe eens gek Saar?’

Deze outfit bevat heel veel keuren, maar ze laten zich prima combineren. Weer is deze outfit lekker stoer maar toch ook echt meisjesachtig.

Dit was aan het eind van onze fotoshoot, zoals je wel kunt zien denk ik 😉

Alleen maar gekke bekken, maar dat geeft niet. Deze outfit zit overigens als gegoten. Saar is rank gebouwd, maar heeft toch vrij stevige benen en billen. Met bovenstaande merken hebben we gemerkt dat dit geen probleem is, want de pasvorm is echt heel erg goed!

Het shirtje wat Saar hier draagt is van het merk Ninni Vi.

Kortom: stoer en tegelijk meisjesachtig, dat is Saar en dat draagt Saar. De komende jaren zal echt blijken welke kledingstyle ze het liefst zal dragen, aangezien ze steeds meer zelf zal bepalen wat ze aan wil trekken.

Hoe zou jij de kledingstyle van je kindje beschrijven?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Wat een leuke fotoshoot.

    Beantwoorden

Write a comment