Lifestyle

Heb jij al een autoverzekering van Univé?

Als je een auto hebt, dan ben je verplicht om deze te laten verzekeren. Dat betekent echter niet dat je helemaal niet kunt kiezen welke auto verzekering je neemt.
Het maakt namelijk uit wat je wensen zijn en ook is het goed om te kijken welke verzekering het beste bij je auto past.
Het is namelijk niet verstandig om meer te verzekeren dan nodig is. Wij laten je daarom graag zien hoe je kunt zorgen dat je de verzekering krijgt die je nodig hebt en hoe je deze vandaag nog kunt afsluiten. Dan kan je meteen goed verzekerd de weg op.
Bij Univé kun je direct je auto verzekeren.

Wat is belangrijk als je een autoverzekering gaat kiezen?

Als je een verzekering voor je auto gaat kiezen, is het goed om te weten waar je op moet letten. Dit zijn twee dingen: de leeftijd van je auto en jouw wensen. De leeftijd van jouw wagen is belangrijk omdat het niet altijd loont om de schade van een oude auto te herstellen. Deze kosten kunnen namelijk boven de dagwaarde van je wagen uitstijgen en dan kun je beter een andere auto kopen. Heb je een oude wagen, dan kun je het beste voor een WA-basisverzekering gaan. Deze verzekering dekt de kosten die gemaakt moeten worden om de schade van de tegenpartij te dekken. De schade aan de eigen auto wordt niet vergoed
door deze verzekering.

De ideale verzekering voor tweedehands auto’s

De leeftijd van uw wagen is belangrijk wanneer u een verzekering gaat kiezen. Een nieuwe auto vergt een andere verzekering dan een oudere wagen. Heb je een tweedehands wagen die ouder is dan zes jaar? Dan is de WA+ verzekering een goede keus. Deze verzekering dekt vele soorten schade waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je zelf veel bij hoeft te leggen wanneer je schade hebt opgelopen. Schade die veroorzaakt wordt door brand of diefstal, worden vergoed. Ook wanneer je een aanrijding hebt gehad met loslopend wild, dan kan je bij je verzekeraar aankloppen om de schade te laten herstellen.

Allrisk- en aanvullende verzekeringen

Een nieuwe auto kan beter volledig, dus allrisk verzekerd worden. Dat betekent dat ook schade die jij hebt opgelopen aan jouw wagen als gevolg van een aanrijding vaak volledig vergoed wordt. Kijk even op de site van Univé voor meer info over deze optie.
Bekijk dan ook gelijk de optie even om je aanvullend te laten verzekeren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor pechhulp. Dat kan heel handig zijn omdat je dan nooit stil komt te staan aan de kant van de weg. Een belletje is dan genoeg om te zorgen dat er een monteur komt die het mankement opzoekt en oplost.
Als je je via Univé laat verzekeren, dan hoef je enkel even naar hun site te gaan om de zaken te regelen. Eenvoudiger kan bijna niet.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment