Lifestyle

Had je dit van mij verwacht?

Mijn blog is een zeer persoonlijke blog. Ik geef mij figuurlijk bloot als het gaat om mijn leven, het moederschap, als patiënt en alle struggles en leuke dingen die op mijn pad komen. Daardoor kennen de vaste lezers mij denk ik al redelijk goed. Maar om mij nog beter te leren kennen vandaag wat punten die je vast nog niet van mij wist. Had jij verwacht dat ik….?

♥…..In de ochtend en middag vaak niet veel waard ben, ook met ideeën voor blogjes bijvoorbeeld. Mijn lijf en geest zijn dan moe en uitgeschakeld. Maar in de avond bloei ik vaak op met als resultaat dat ik nog wel eens uren wakker wil liggen omdat mijn hoofd maar door ratelt en er allemaal leuke ideeën voorbij komen.

♥…..Heel lief en bescheiden ben, soms een tikkeltje verlegen. Maar wanneer iemand mij pijn doet en/of mij persoonlijk onderuit haalt, ik een echte bitch kan zijn? Vroeger liet ik het voor wat het was of trok ik het mij heel erg aan. Nu ik met een flinke rugtas rondhobbel en ik weet hoe sterk ik ben bijt ik snel van mij af. Don’t mess with me. Als ik het wil, kan ik ontzettend boos worden. En ik laat het al snel voor wat het is want ik kan mijn energie beter aan leuke mensen besteden.

♥…..Een hekel heb aan mensen die denken dat ze beter zijn? Trots zijn op jezelf is hartstikke goed, maar uitstralen of laten weten dat je beter bent dan een ander….daar ben ik allergisch voor. Iedereen is op zijn of haar manier mooi, getalenteerd, slim en een bijzonder mens. Als je jezelf beter vindt en een ander opzettelijk een slecht gevoel geeft, dan vind ik dat echt heel laag.

♥…..Het weer mij heel erg kan beïnvloeden qua stemming? Een grijze lucht is één dag oké, maar meerdere dagen trek ik slecht. De zon maakt mij meteen een stuk vrolijker en geeft mij ook wat energie. Een warm land zou een uitkomst zijn, maar dan mis ik weer mijn familie en vrienden.

♥…..Met een wijntje op de bank al snel zin krijg om, zoals vroeger, ouderwets te gaan stappen. Dansen tot je voeten zeer doen en je met piepende oren naar huis fietst. Alleen het kan niet meer (misschien een uurtje). Maar ik krijg dat gevoel altijd met een wijntje op schoot. Ach, die goede oude tijd.

♥…..Steeds meer moeite heb om op korte termijn een beslissing te maken? Het kan met mijn chronische aandoening te maken hebben, of met het feit dat ik nu al wat aan het aftakelen ben. Ik roep vaak de hulp in van iemand om mij heen als ik het even niet weet. Best irritant soms…

♥…..Soms een uur aan het schrijven ben en vervolgens alles weer wis omdat ik er toch niet blij mee ben? Iets met perfectionisme. Er zijn dan ook geen blogjes te vinden op mijn site waar ik niet tevreden mee ben om waar ik spijt van heb. Het moet kloppen bij mijn website, content en stemming van die dag.

♥…..Wel in huilen uit kan barsten als het eten mislukt is of niet zo lekker is als verwacht? Ik probeer vaak nieuwe recepten uit en gelukkig zijn de meesten heel lekker. Maar soms zit er één tussen die totaal niet lekker is of mislukt. En al zal het aan het recept liggen, ik trek het mij dan persoonlijk aan. Faalangst: check.

♥…..Niet tegen piepschuim en doorzichtig folie kan? En dan dat folie wat om bloemen heen zit. Het maakt zo’n verschrikkelijk geluid dat ik het liefst weg wil rennen. En ik krijg kippenvel en bibbers van dat spul.

En…..heb je mij een beetje beter leren kennen? Wat typeert jou? Laat je horen in de comments!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Wat een leuke blog! Ik hou overigens van pittige Geertje die van zich af bijt ❤️

  Beantwoorden
 • Leuk om de blogger achter de blog nog beter te leren kennen. Vervelend dat je zo een hele blogpost kunt verwijderen maar dit laat wel weer zien dat jij heel dicht bij jezelf blijft staan en dit is precies wat ik zoek bij een blogger.

  Beantwoorden
 • Heel leuk om nog meer van je te weten. Ik kan ook huilen zodra een baksel (taart oid) niet naar wens is, haha.

  Beantwoorden
 • heel leuk artikel! zo leren we jou wat beter kennen 🙂 ik ben ’s Morgens ook echt niets waard :p

  Beantwoorden
 • Ik kan met zelfs tekenfilms mee huilen. Vandaag nog met binnenstebuiten ah snik snik en met het intro stukje van UP wanneer ze te horen krijgen dat geen geen kinderen kunnen krijgen. Daar gaan de tranen al. En dan zit mijn man en kinderen mij uit te lachen.

  Beantwoorden
 • Haha dat eerste dat ken ik ook goed de laatste tijd, leuk om te lezen en je nog wat beter te leren kennen!

  Beantwoorden
 • Precies hoe ik je verwacht Had eigenlijk!

  Beantwoorden
 • Leuk om zo wat meer over je te lezen. Alhoewel ik een aantal dingen wel al herken doordat ik je natuurlijk bijna dagelijks voorbij zie komen in de app. Grappig trouwens dat je in de avond actief wordt, ik heb dat ook vaak. Overdag kan echt vervelend zijn maar in de avond krijg ik vaak een opleving. Ik denk vaak dat dit is omdat Vincent weer thuis is haha.

  Beantwoorden

Write a comment