Lifestyle

Mijn Guilty Pleasures…

jaaaa

Nou ja, schuldig… Ik voel mij absoluut niet schuldig over het feit dat ik echt kan genieten van sommige dingen. Genieten hoort bij het leven en maakt elke dag een heel stuk leuker. Benieuwd waar ik echt blij van word? Lees dan snel verder!

1. Koffie. Ik heb dit echt nodig om wakker te worden. Ik start de dag dan ook altijd met een kopje koffie en aan het einde van de ochtend nog één. In de loop van de middag nog een espresso en ik ben een tevreden mens. Ik hecht dan ook veel waarde aan lekkere koffie. Van een slappe bak kan ik echt chagrijnig van worden!

dolce

2. Het bad blijven vullen met heet water. Hier was ik als klein meisje al goed in. Ik lag vaak zo lang in bad dat de verwarming in huis uitging om mijn bad te kunnen blijven voorzien van warm water…oeps. Mijn ouders waren hier niet altijd blij mee. Nog steeds als ik in bad lig vul ik hem regelmatig bij met heet water. Een bad moet toch goed dampen? En ja, zelfs nu ik mijn eigen waterrekening betaal.

badd

3.  Een verse boterham met oude kaas of ossenworst. Vers brood met een harde korst…daar kun je mij voor wakker maken. En dan heerlijk beleg als ossenworst of oude kaas. Dat laatste is voor nu toch wel veel te zout, maar het gaat mij vooral om dat verse brood. Net als slappe koffie kan ik heel hard balen van droog, oud brood.

broodje

4. Een perfect gekookt zacht eitje. Hemels. Sinds ik begonnen ben met afvallen eet ik dagelijks een eitje. Gekookt, gebakken of roerei…heerlijk. Maar een perfect zachtgekookt eitje (net tegen het harde aan) vind ik zo lekker. Je moet mijn gezicht zien als ik het kapje eraf tik en ik zie perfectie!

ei

5. Een zoete sinaasappel waarvan het sap langs je kin lekt. En waarbij je je ellebogen omhoog moet houden omdat het anders je mouwen inloopt. Zo’n sinaasappel…heerlijk. Perfect zoet, niet te droog of met teveel velletjes.

sinaas

6. Als mijn man mijn rug kriebelt. Als kind werd ik al rustig van het kriebelen op mijn armen. Nog steeds word ik heel rustig en relaxed als ik word gekriebeld. Het liefst in de avond, dan ben ik lekker doezelig als ik ga slapen.

7. Bevroren en vermoeid in een warm bed met kruik stappen. Wintertenen en een bibberend vermoeid lijf wat in bed lekker kan opwarmen. Heerlijk!

8. Proefmonstertjes uit tijdschriften. Ik ben hier echt verslaafd aan. Ik heb wel eens tijdschriften gekocht puur om de proefmonstertjes. Herkenbaar? Nieuwe dingen uitproberen vind ik heerlijk. Vandaar dat ik maar een abonnement op de Beautybox heb genomen, daar kan ik mijn Guilty Pleasure redelijk mee temmen.

9. Een perfect rijpe avocado. Ik word blij van het moment dat ik een Avocado doormidden snijd en deze perfect rijp lijkt te zijn. Genieten!

avocado

10. Een glibberig naakt babylijfje van Sarah als we samen in bad zitten en haar haartjes die naar zwitsal ruiken. Sarah en ik gaan vaak samen in het grote bad, wat een plezier! Wij genieten er allebei van en kunnen het heel lang volhouden in bad. Nou maar hopen dat ze de slechte gewoonte van mama niet overneemt en de warme kraan open laat staan…

11. Een gevulde fruitmand. Elke week als wij de weekboodschappen halen, is mijn enorme fruitmand weer gevuld. Ik haal vaak een kilo appels. twee trossen bananen, 7 kiwi’s, een kilo sinaasappels en vaak nog mandarijnen of peren. En het erge is…het komt allemaal op! Ik denk dat ik wel 3 tot 4 stuks fruit per dag eet, ik vind het zo lekker.

fruitt

Vertel, wat zijn jouw Guilty pleasures?

Volg je mij al via Bloglovin, Twitter, Facebook en Instagram?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment