Lifestyle

Mijn guilty pleasures om naar te kijken.

Zonder schaamte kijk ik graag naar de meest bijzondere films, video’ s of plaatjes. Gewoon als een soort guilty pleasure. Echt nut hebben deze filmpjes vaak niet, maar ik blijf ze kijken. Herken jij dit?

Filmpjes waarin puistjes en mee-eters worden verwijderd.

Ik hoor het zo ontzettend vaak om mij heen….mensen die net als ik genieten van filmpjes waarin puistjes en mee-eters worden verwijderd. Nou moet ik zeggen dat ik meer van de mee-eters ben dan van de puistjes, want ik vind dat ‘ wormpje’  altijd zo interessant. Hoe langer het wormpje, hoe groter het geluksgevoel.

Een favoriet is Dr Pimplepopper, zij is een bekende Dermatoloog uit Amerika en zij plaats filmpjes van haar bekende ‘ uitdruk-sessies’. Zij kan werkelijk mijn dag maken als er een filmpje is verschenen waarin enorm veel ‘ wormpjes’  worden uitgeknepen. Helaas kan zij ook mijn dag verpesten wanneer de video tegenvalt en er bijna niks uit wordt gedrukt.

Ochtend- en avondroutines

Het liefst de perfecte waarbij je daadwerkelijk gaat twijfelen of het realistisch is. Maar ook al is het verre van realistisch….ik geniet ervan. Van de perfectheid, kaarsjes bij het bad, de ultieme huidverzorging en meer. De realiteit is dat ik vaak in een lelijke, veel te grote pyjamabroek op de bank lig te stinken terwijl ik Youtube en alle social media af ga, zonder kaarsjes en zonder bad. Maar goed, wie wil daar nu een filmpje van zien?

Work-out video’s

Ze werken deels motiverend, die work-out video’s. Wanneer ik iemand (met perfect gespierde armen, billen en buik) zie trainen dan denk ik’ dat ga ik ook doen!’ Zo moeilijk moet het niet zijn en kijk naar dat lijf…dat wil ik ook!

Maar verder dan denken ‘ dat wil ik ook’  kom ik niet. Ik kijk het filmpje af, beloof mijzelf plechtig dat ik de work-out morgen ga doen en de volgende dag herhaalt het zich. Geen work-out, wel liggen scrollen op de bank.
Nou heeft dat niet alleen met mijn motivatie te maken maar natuurlijk ook met mijn vermoeide lijf. Maar goed, het blijft leuk om te kijken. Waarom weet ik niet, aangezien ik er niets mee doe. Maar het blijft interessant…

John van den Heuvel

Giorgio en ik noemen deze beste man ‘ John Piemelneus’  en we kijken regelmatig naar programma’ s van hem. Niet omdat deze nou zo goed zijn, maar ik kick er op hoe ze mensen te grazen nemen.
Wanneer iemand is opgelicht wordt de oplichter opgezocht en geconfronteerd voor de camera. Heerlijk vind ik dat! Stiekem zie ik mijzelf oplichters confronteren en betrappen, een soort politieagentje spelen.

Make-up tutorials

Geen gewone tutorials, maar full face met prachtige belichting, de beste make-up en de grootste resultaten. Ik kijk ze al jaren en heb er al best wat van opgestoken (al zeg ik het zelf).
Er zijn echter wel een aantal trends die ik oversla, want contouren is niet mijn ding. Ook opvallend getekende wenkbrauwen vind ik enorm lelijk. Van die blokken met een perfecte bocht….nee. We zijn gewoon niet symetrisch dus waarom zou je ze zo moeten verkrachten?

Favorieten om te kijken blijven toch wel Nikkie Tutorials, Beautygloss, Manon Tilstra, Xelly en Christen Dominique. Ook dit soort video’ s werken voor mij motiverend. Meteen na het bekijken van zo’n video ga ik vaak ook aan de slag om iets soortgelijks proberen te maken.
Om uiteindelijk teleurgesteld alles weer in te pakken en met dezelfde rotkop te eindigen. Grapje natuurlijk 😉

Wat is jouw guilty pleasure om naar te kijken?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • […] Hilarisch hoe een peuter soms naar jou en de wereld kan kijken. Ook maakte ik een lijstje met mijn guilty pleasures om naar te kijken, zoals puistjes die worden uitgeknepen. Waren ze […]

    Beantwoorden

Write a comment