Lifestyle

Goed contact met familie en vrienden.

Genieten van het leven doe je het meest met je familie en vrienden, daarom is het belangrijk dat je een goede band hebt met je familie en vrienden. Er zijn meerdere manieren waarop je dit kunt doen. In deze blog gaan we je een paar tips geven hoe je het contact met familie en vrienden warm houdt.

Contact met familie en vrienden

Het is misschien een beetje voor de hand liggend, maar dat betekent niet dat het niet belangrijk is. Zo is een belangrijk puntje om het contact warm te houden, om af en toe wat van je te laten horen.
Je kunt bijvoorbeeld een appje sturen, om te vragen hoe het met iemand gaat. Of zelfs om weer een keer af te spreken. En om het nog persoonlijker te maken kun je in plaats van een appje sturen, ook degene even bellen om te vragen hoe het gaat.

Wanneer je belt heb je de meeste kan op een uitgebreider gesprek dan wanneer je een appje stuurt. Een telefoontje wordt over het algemeen meer gewaardeerd, doordat het niet alleen persoonlijker is. Maar ook doordat je makkelijker een uitgebreider gesprek kunt voeren, zo is het veel makkelijker om op bepaalde onderwerpen door te vragen.
Daarnaast laat je met een telefoontje ook zien dat je moeite doet voor iemand en tijd voor diegene vrijmaakt.

Op bezoek gaan bij familie en vrienden

Om het contact nog persoonlijker te maken, kun je ook langsgaan bij familie of vrienden. Om even langs te gaan is wel wat moeilijker dan een telefoontje, maar is zeker de moeite waard. Wanneer je bij iemand langs wil gaan, kun je dit beter van tevoren plannen.
Aangezien beide partijen vrij moeten zijn en dat diegene waarbij je langs wil gaan ook maar net thuis moet zijn. Spontaan langsgaan wordt wel gewaardeerd, maar de kans op een dichte deur is ook groot.

Naast dat er een stukje plannen bij komt kijken om bij iemand langs te gaan, kun je ook niet iedereen zijn of haar adres onthouden. En om nu elke keer weer opnieuw om het adres te vragen word je ook niet blij van.
Om ervoor te zorgen dat je wel alle adressen bij de hand hebt, kun je de adresboekjes van Bekking & Blitz overwegen.
Deze adresboekjes hebben een a5 formaat waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Naast het opschrijven van alleen adressen kunnen in de boekjes van bekking en blitz ook belangrijke afspraken opgeschreven worden.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment