Mama

Go-daddy-go TAG

Wat betreft de opvoeding van Sarah is papa net zo belangrijk als mama. Voor vandaag voelde ik mijn man aan de tand en riep ik de #godaddygo TAG in het leven. Als je hem over wilt nemen, be my guest!

DSC_0116

 

♦Hoe oud was je toen je voor het eerst papa werd?

Ik was 36 jaar

♦Is het vaderschap zoals je had verwacht?

Nee. Het is veel en veel leuker. De vooruitgang die je welke week meemaakt is geweldig. Ik hoop hier lang van te kunnen genieten.

♦Wat vind je het leukst aan papa zijn?

Het wakker maken van mijn dochter Sarah, haar brede glimlach op dat moment. Je dag kan niet meer stuk!

♦Wat vind je het minst leuke aan papa zijn?

Nog niet meegemaakt.

♦Wat voor een vader ben je en zou je uiteindelijk willen zijn?

Ik ben een vader die altijd voor zijn dochter zal klaarstaan. Ik wil streng maar ook rechtvaardig zijn.

♦Waar geniet jij van wat betreft het vaderschap?

Van mijn gezin, het hele plaatje. Het is compleet.

♦Wat zou jij je kindje mee willen geven?

Veel liefde en wijsheid. De rest leert ze naarmate ze opgroeit.

♦Waar zou je graag naar op vakantie willen met je kindje?

Naar Disney World in Florida!

♦Herken je al wat van jezelf in je dochter?

Jazeker. De vrolijkheid maar ook het feit dat ze lui kan zijn. En niet geheel onbelangrijk: het bewegen op de muziek. Het maakt niet uit welke muziek je opzet, als het maar een beetje swingt dan doet ze mee.

♦Waar kijk je naar uit?

Haar eerste stapjes, haar eerste woorden, haar eerste schooldag en haar eerste zwemles.

♦Wat vind jij een typische opvoedklus voor een vader?

Ik heb gekscherend gezegd dat vanaf haar 12e leeftijd ik meer in beeld moet komen om te voorkomen dat ze met de verkeerde vriendjes thuiskomt. Er zit wel een kern van waarheid in. Als vader zijnde creëer je een beeld die je dochter zal hebben naar mannen toe. De juiste liefde geven als vader kan naar mijn mening helpen het goede beeld te scheppen, zodat ze niet op de verkeerde manier naar liefde gaat zoeken.

 

IMG_1733

 

Vind je het leuk om de #godaddygo TAG over te nemen? Laat het mij even weten, dan neem ik een kijkje!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

Write a comment