Lifestyle Looking good...

Gezond haar zonder te knippen. Ik onderging een heerlijke treatment! + Winactie (GESLOTEN)

Gezond haar zonder te hoeven knippen, kan dat? Wanneer je niet de schaar in je haren wil laten zetten klinkt dat ideaal, niet? Met een speciale treatment voor je lokken versterk je je haren intensief, waardoor je minder haaruitval krijgt en je haar sterk en gezond blijft met een hele mooie glans. Ik vertel je over mijn ervaring!

Wat kan een treatment voor je haren betekenen?

Ik werd via Beautybooking uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan een Alive salon in Veenendaal voor een heerlijke treatment voor mijn lokken. Nooit eerder onderging ik een treatment. Ik bracht altijd alleen een bezoek aan de kapper om mijn haren te laten knippen en in het gekste geval te laten kleuren.

Een treatment is een intensieve behandeling voor het haar om het haar te versterken en intensief te verzorgen. Een treatment heeft langer zichtbaar (en voelbaar) effect dan bijvoorbeeld een haarmasker of conditioner. 
Ik wilde weleens ervaren wat een treatment voor mijn haren kan betekenen. Mijn haren zijn dun en slap, maar gelukkig wel goed gezond. 
Toch ervaar ik snel droog en statisch haar en merk ik dat mijn haar zo nu en dan erg breekbaar is. Vooral tijdens de wintermaanden met de verwarming hoog. 

Een warm welkom bij Alive kappers

Bejanice van Alive kappers heeft mij flink in de watten gelegd.
Na een warm welkom kreeg ik uitgebreid uitleg over het doel van de treatment en de producten die gebruikt worden. De producten worden uitgekozen op basis van je haar en het type verzorging wat je haar nodig heeft.

Zo was mijn treatment speciaal voor dun, vochtarm en slap haar. Zou je mijn haren een treatment geven voor dik haar bijvoorbeeld, dan zouden mijn haren juist slap worden. 

Na een wasbeurt werd de intensieve verzorging aangebracht in mijn haren terwijl Bejanice mijn hoofdhuid heerlijk masseerde.
Een treatment is niet alleen goed voor je haar, maar ook echt me-time en een momentje om te ontspannen. Heerlijk!
Nadat de treatment was aangebracht werden mijn haren in een warme handdoek gewikkeld en kreeg ik een warmtekap boven mijn hoofd. Dit zorgt ervoor dat de verzorging extra goed wordt opgenomen.

Nadat de treatment was uitgespoeld heeft Bejanice mijn haren nog mooi in model gebracht met een borstel zodat er een prachtige slag ontstond.


Met zijdezachte haren verliet ik ontspannen weer de salon. Wat is dit fijn!
Gezond haar behoeft dus niet alleen regelmatig een knipbeurt en conditioners of haarmaskers thuis, maar ook zeker een treatment bij de kapsalon. Het effect houdt veel langer aan (tot je het bijvoorbeeld weer gaat kleuren) en is zeker aan te raden om eens in de zoveel maanden te doen.

Resultaat

Wat ik heb gemerkt is dat mijn haar gladder voelt en ontzettend zacht, maar zeker niet slap. Het glanst heel mooi, voelt stevig en ik verlies onder de douche een stuk minder haren. Een treatment was niet alleen voor mijn haren een cadeautje, maar ook zeker voor mijzelf. Even fijne ontspanning en in de watten worden gelegd!

Winnen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar zo’n heerlijke behandeling voor je haar? Ik mag van Alive kappers drie pakketjes weggeven met een cadeaubon en heerlijke verwennerij voor je haar. Zo kun je bij één van de vestigingen van Alive kappers (bekijk hier de vestigingen) ook een heerlijke treatment ervaren.

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten op mijn Facebook of Instagram onder deze post en Alive kappers liken op Facebook of Instagram!

De winactie loopt tot en met zondag 13 januari 12.00. Daarna kies ik drie winnaars uit. Succes!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Hoi,
    Ik doe graag mee met de winactie maar ik zie er geen post over op je instagram!

    Beantwoorden

Write a comment