Lifestyle

‘Gewoon niet’ TAG

Soms kom je tags tegen die je wel móet overnemen, zo leuk. De ‘gewoon niet’ tag is daar één van. Ik weet niet wie de bedenker is, maar als jij degene bent die deze leuke tag heeft bedacht dan hoor ik het graag! Lees je mee?

Eten

Ik houd van heel veel eten en lust bijna alles, maar waar je mij echt niet blij mee maakt is orgaanvlees (zoals lever) en de meeste varkensvlees. Het enige varkensvlees wat hier op tafel komt zijn schnitzels en shoarma. Maar verder…nee, gewoon niet.

spek

Muziek

Ik heb een hele brede muzieksmaak maar kan bepaalde muziek echt niet aanhoren. Muziek als Frans Bauer, Gerard Joling, keiharde hardrock of ander geschreeuw. Muziek moet mij vrolijk maken of mijn stemming vertalen. Van Frans ga ik alleen maar huilen en ik kan mij er ontzettend aan ergeren. Gewoon…niet…dus.

Kleding

Leggings kunnen heel mooi staan bij hele slanke mensen, maar ik zou ze zelf niet aantrekken. Ook tuinbroeken en een onesie vind ik heel lelijk. En zo kan ik nog veel meer opnoemen….bloemenprintjes, drukke teksten op kleding of soepjurken. Genoeg om gewoon niet aan te trekken.

Geuren

Mijn stemming kan heel erg bepaald worden door geuren en ik heb een scherpe neus. Vaak vind ik de ‘mensengeur’ van mensen heel vies. Als je fris gewassen bent is er niks aan de hand, maar er zijn helaas genoeg mensen die een niet zo frisse geur bij zich dragen. De geur van vet haar, ongewassen oksels, te lang gedragen sokken….nee doe gewoon niet. Ik vind het verschrikkelijk!

Ouders

Wat moet ik hier bij verzinnen? Het enige wat ik kan noemen is dat ik het heel fijn vond om bij mijn ouders te wonen, maar sinds ik zelfstandig woon (ik ben nu 9 jaar uit huis) kan ik mij niet meer voorstellen dat ik thuis zou wonen. Het lijkt mij heel gezellig, maar nu met een eigen gezin niet praktisch en niet fijn.

Party

Een feest waar je allemaal in een kringetje op een stoel zit en er weinig gezelligheid is…met van die ongemakkelijke stiltes, ook na een paar flessen drank. Geef mij maar gewoon een knallend fuif vol spontaniteit waar je geen drank voor nodig hebt om het gezellig te maken.

Seizoen

Gewoon niet….alle regen, kou en harde wind. Alle seizoenen vind ik mooi en het heeft allemaal wat, maar ik vind regen en wind zo verschrikkelijk deprimerend. Dus hier noem ik maar de winter. De herfst heeft namelijk nog mooie dagen en de kleuren van de bomen, wow. Ik kom dan al snel in de kerststemming, maar als het eenmaal kerst is geweest en de winter blijkt weer ruk zonder sneeuw, dan wil ik zo snel mogelijk zon en warmte. Gewoon niet die winter….die altijd tegenvalt.

Youtube

Ik kijk steeds vaker filmpjes op Youtube. Vlogs, tutorials en andere leuke die wat te melden hebben. Maar soms zie ik dingen voorbij komen die gewoon niet voor mijn ogen geschikt zijn. Heel stoer op een hoog gebouw de handstand doen zonder vast te zitten en andere ‘leuke’ beelden waarbij mensen spelen met hun leven. Ik kan er niet gelukkig van worden.

Personen

Mensen die zich anders voordoen dan ze zijn, personen die denken dat ze beter zijn dan een ander, personen die een ander een minderwaardig gevoel geven. Ik kan genoeg mensen opnoemen die ik gewoon en liever niet in mijn leven heb. Maar waar ik mij de laatste tijd vooral aan erger zijn mensen die denken op internet alles te kunnen zeggen tegen een ander. Kwetsende en soms zelfs bedreigende woorden. Face to face zouden ze het niet durven zeggen, maar als er een computer tussen zit durven ze wel. Zielig.

Televisie

NPO 1,2 en 3 kijk ik amper. Ik word niet zo gelukkig van die programma’s. RTL 4 vind ik in het weekend heerlijk om naar te kijken. Oh en wat ook ‘gewoon niet’ om aan te zien is al die reclames tussen programma’s door. Deze lijken steeds langer te duren.

Nu aan jou de vraag: wat vind jij nou echt een hele vieze geur? Ik ben benieuwd, laat je reactie achter!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Wat een leuke tag! Ik vind oud zweet stinken, maar ook de geur van een natte muffe regenjas.

  Beantwoorden
 • Sinds mijn zwangerschap: broccoli die staat te koken of gekookt is. Enige keren dat ik heb overgegeven tijdens mijn zwangerschap waren van broccoli. Brrrrrrr. Jammer, want ik vind het wel lekker. Maar die geur…

  Beantwoorden
 • Leuke tag! Frans Bouwer en Geer is hier ook gewoon NIET haha.

  Beantwoorden
 • Zweet! Maar dan niet gewoon zweet van sporten, maar zweet van heel lang niet meer gewassen. Echt getver. Oh, en idd ook de geur van broccoli. En boerenkool. Ieuw.

  X Marloes

  Beantwoorden
 • Mijn reuk is niet zo goed. Ik ruik vaker niet dan wel. Maar wat ik vies vind is de muffe geur van de vaatdoek die nat is geweest en opgedroogd…bleh of bij mij op het werk die vieze geur van volle luierzakken en waszakken…?

  Beantwoorden

Write a comment