Lifestyle

Get your freak on TAG! Wat draag ik in bed en wat is irritant aan mij?

Lang geleden plaatste ik voor het laatst een TAG. Ik vind ze leuk, maar niet om vaak te plaatsen. Van de week kwam ik de ‘get your freak on’ TAG tegen, met een toto nu toe anonieme bedenker (meld je indien jij de TAG bedacht hebt!) De vragen stonden mij wel aan: lekker eerlijk en to the point. Met de billen bloot dus! Of niet? Want wat draag ik in bed en wat is mijn positie onder de douche? Eh…juist. lees en huiver!

Welke nickname gebruikt je familie voor jou?

Geen hele gekke bijzondere naam, maar de meesten noemen mij gewoon ‘Geer’ of ‘Geert’. Oftewel: een afkorting van Geertje. Mocht je het nog niet weten: zo heet ik dus. Wel toepasselijk aangezien ik maar 1.63 lang ben.

Wat is een rare gewoonte van je?

Heb je even? Mijn leven zit vol rare gewoontes. Ten eerste kan ik nooit stilzitten (een film kijken is echt een uitdaging), voordat ik het huis verlaat of ga slapen moet ik altijd water drinken en ik smeer voor het slapen altijd mijn handen in. Ik kan anders echt niet slapen. Dit zijn denk ik de meest voorkomende gekke gewoontes. Er zijn er nog meer, maar daar vermoei ik je maar niet mee.

Wat zijn je fobieën?

Ik vind niet heel veel dingen eng, maar stop mij in een bak met rondfladderend natuurpracht en ik word gek. Ik ben vreselijk bang voor vogels en vlinders die te dicht in de buurt komen en tegen mij aan vliegen. Zo zwaaide ik ooit een vogel van mijn jas die vervolgens te pletter viel op de toep. Ik vind het gefladder echt angstaanjagend. Laat mij vogelspinnen aaien, 24 uur in een donkere lift zitten of enge clowns tegenkomen…het boeit mij niets. Maar zodra er iets fladdert ben ik weg.

Welk liedje zing je/schreeuw je hard mee als je alleen bent?

Alles van Marco Borsato en heel veel liedjes van de radio, vaak hits die 14 keer rop een dag voorbij komen zodat je ze al snel kent. Ik moet eerlijk zeggen dat random radiohits al snel fijn zijn om naar te luisteren, als je fulltime naar ‘alle eendjes zwemmen in het water’ moet luisteren. De radio klinkt dan echt als muziek in de oren.

Wat is irritant aan jou en waar irriteer je je aan bij anderen?

Irritant aan mij? Ik ben nieuwsgierig en vooral heel erg eigenwijs. Wanneer ik iets denk te weten dan moet het ook op die manier, niet op de manier van een ander. En de ander wordt dan vervolgens chagrijnig om mij (lees: mijn man) en daar irriteer ik mij dan weer aan. Over het algemeen irriteer ik mij bij anderen aan veel klagen, azijn plassen en gewoon onaardig zijn tegen elkaar. Een ander niks gunnen. O ja en liegende mensen.

Wat voor gewoonten heb je als je nerveus bent?

Met mijn handen spelen en veel praten. Het is lang geleden dat ik echt nerveus was, maar als ik het ben dan ben ik onrustig in praten en in de bewegingen met mijn handen. Ook loop ik elke 5 minuten naar het toilet.

Aan welke kant van het bed slaap je?

Nu rechts (als je voor ons bed staat) maar in het vorige huis links. Het is een gevoel en nooit een vaste plek. Zo heb ik in hotels ook nooit een vaste kant, het is gewoon afwachten wat mijn gevoel zegt.

Hoe heette je eerste knuffel?

aapjes

Dat moet Teuntje geweest zijn, zo’n aapje die ook wel een Monchhichi heette. Hij was heerlijk zacht en het duimpje kon je in de mond duwen. Sarah heeft er ook nog even mee gespeeld, heel leuk! Vraag mij trouwens niet waarom ik hem/haar Teuntje heb genoemd….

Wat bestel je bij de Starbucks?

Hier moet ik wat over kwijt. Ik heb werkelijk nog nooit iets bij Starbucks besteld. WHAAAATT GEER?! Nee, ik heb thuis een prima koffiezetapparaat. Ik ben nu (nog) niet veel op pad en ik reis ook niet vaak met de trein, misschien daarom. Maar stel dat ik een keer mijn Starbucks ontmaagding ga vieren, dan bestel ik iets van een Pumpkin spice of iets met hele sterke koffie. Voor mij geen Latte in elk geval.

Welke beauty regel raad je iedereen aan maar houd je jezelf niet aan?

IMG_3561

Om gewoon geen make-up te dragen, want iedereen is van zichzelf al mooi. Maar toch doe ik het zelf ook, puur omdat ik het leuk en mooi vind en omdat mijn huid vaak rode vlekjes heeft.

Wat is jouw positie onder de douche?

Ik sta onder de douche, jij?

Heb je gekke bodyskills?

Ik kan de benen in mijn nek leggen, mijn polsen 360 graden draaien en mijn nek zit erg los. Ik ben dus nogal lenig en buigbaar. Verder zou ik het niet weten, want met bijvoorbeeld sporten ben ik zo onhandig als wat.

Wat is je favoriete slechte snack?

*Grijnst*  Sushi, schoolkrijtjes, ham-kaas chips, chocoladekoekjes….

Wat is een stopwoordje van je?

 • Dus
 • Een beetje
 • Toch?

Wat draag je in bed?

In de winter een t-shirt met een sportbroek en sokken (en vaak nog een kruik). In de zomer een onderbroek met een t-shirtje. Geen gekke onesies of pyjama’s, die draag ik liever buiten het bed.

Tot zover deze rare vragen met eerlijke antwoorden, in de hoop dat ik jullie heb kunnen vermaken en dat je mij weer een beetje beter hebt leren kennen. Altijd fijn om te weten hoe iemand onder de douche staat en wat degene draagt in bed! *kuch*

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Leuke tag! ik merk dat ik de laatste tijd vogels ook steeds minder leuk vind, vooral meeuwen en duiven vind ik vreselijk. Dus gebruik ik ook te vaak, probeer er wel eens op te letten maar het schiet overal tussendoor dus 😉

  Beantwoorden
 • Ook hier als de dood voor vogels. M’n verstand zegt DOE normaal die doen niks, maar als ik er een zie dan bekruipt de angst me. Verschrikkelijk. Heel leuk om te lezen, leuke tag

  Beantwoorden
 • Van schoolkrijtjes had ik echt nog nooit gehoord, ben het toch even gaan opzoeken op Google want ik ging er niet van uit dat je echte krijtjes in je mond stak.

  Beantwoorden
 • Hahaha leuke tag! Marco Borsato ben ik helemaal met je eens, groot fan hier!

  Beantwoorden
 • Die vraag van de positie onder de douche vind ik heel interessant… Ik ben nog maar twee keer in mijn leven naar Starbucks geweest. Allebei in het afgelopen jaar. Sinds ik het op al die blogs voorbij zag komen werd ik toch een beetje nieuwsgierig.

  Beantwoorden
 • Wat een leuke tag! Nu heb ik wel zin in schoolkrijtjes, haha!

  Beantwoorden
 • Ik irriteer me aan mensen die zeggen ‘irriteren aan’…. Het is érgeren aan, en iets irriteert je. ; )

  In bed draag ik altijd een nachtpon, want ik vind het niet fijn om iets om mijn benen te hebben.

  Leuke tag is dit. Ik heb je antwoorden met plezier gelezen.

  Beantwoorden
 • […] is weer tijd voor een Tag. Deze Get Your Freak On tag zag ik bij Geertje van Life’s about en net als zij heb ik geen idee waar hij oorspronkelijk vandaan komt. De Get your freak on tag gaat […]

  Beantwoorden

Write a comment