Julia Challenge Zonder pakjes en zakjes

Gerechten zonder pakjes en zakjes #89. Snelle verse jachtsaus (Knorr)

Knorr heeft veel van die handige zakjes in het assortiment waarmee je heel snel een sausje op tafel zet. Beetje poeder, beetje water en klaar! Jachtsaus is één van die sausjes die je vlees net even dat extra’s geeft. Maar met hetzelfde gemak en met dezelfde snelheid zet jij een verse jachtsaus op tafel. Wedden?

Wat heb je nodig voor 2 personen? (Bijgerecht)

  • 50 ml kokend water
  • 1 theelepel bruine suiker
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 50 ml rode wijn
  • 2 theelepels oregano
  • 1 laurierblaadje
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • Peper, zout
  • 2 champignons, fijngesneden

Wat moet je doen?

Meng in een steelpannetje of andere kleine pan het water met de bruine suiker en laat even verhitten tot het kookt. Voeg nu de tomatenpuree toe en roer door tot er een gladde saus ontstaat. Giet de wijn erbij, voeg alle kruiden toe en eindig met de champignons. Laat een paar minuten pruttelen en klaar is je jachtsaus! Eet smakelijk!

Vind jij jachtsaus ook zo lekker? En hoe maak je deze klaar?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment