recept Vegetarisch Zonder pakjes en zakjes

Gerechten zonder pakjes en zakjes #340. Verse pastasaus napolitana (Albert Heijn)

‘Vers’ betekent niet altijd automatisch goed. Verse kant en klaar producten zijn dan wel vers gemaakt, maar zitten vaak alsnog bomvol toevoegingen om het houdbaar te houden. Neem nou de verse pastasauzen van Albert Heijn. Met een paar producten maak je ze lekker zelf. Scheelt een hoop geld, plastic en zout en suiker. Laat iemand je alsjeblieft niet wijsmaken dat je niet kunt koken!

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 500 gram gezeefde tomaten (zonder toegevoegd zout)
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 1 stengel bleekselderij, in stukjes
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 theelepels oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel uipoeder
  • Peper, eventueel zout

Wat ga je doen?

Mix de gezeefde tomaten, tomatenpuree, bleekselderij, ui en knoflook in een blender tot een gladde saus.

Voeg alle kruiden toe en gebruik de pastasaus als basis voor een heerlijke pasta met bijvoorbeeld gehakt en paprika! Ook heel erg geschikt om in te vriezen. Eet smakelijk!

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al 340 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment