Fabrikanten denken met het woord ‘volkoren’ meteen een soort gezondheidsclaim te maken, terwijl volkoren niet per definitie super gezond is. Maar goed, ze hebben dus een nieuwe variant van de Bretagne viscuisine uitgebracht en wel met volkoren kruimels. Een heerlijk krokant en gekruid laagje op je vis. Maar hey, dat doen we ook gewoon zelf!
Wat heb je nodig voor 4 personen?
- 4 kabeljauwfilets of koolvisfilets, ontdooit
- 2 volkoren boterhammen, geroosterd
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 2 theelepels bieslook
- 1 theelepel peterselie
- 1 theelepel dille
- Peper, eventueel zout
Wat ga je doen?
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Dep de vis droog en leg deze in een ovenschaal.
Maal de geroosterde boterhammen met je handen fijn tot een fijn broodkruim. Meng dit broodkruim met alle kruiden en beleg de vis hiermee.
Bak de visfilets in 20 minuten gaar. Eet smakelijk!
Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al ruim 300 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?
Comments (1)
Ziet er super goed uit!
Ik heb nog koolvis liggen van een recept wat niet is doorgegaan. Mooie gelegenheid om het op te maken!
Maar ben ik de enige die nooit weet wat je hier bij eet?! Like, doe je een salade en friet? Of denk ik helemaal verkeerd?