Oei oei…ik wist dat er in kruidenmixen voor vlees en vis bergen met zout zit, maar dat het 62% zout zou kunnen zijn blijft mij verbazen. Je betaalt en eet dus voor meer dan de helft aan zout!En verder betaal je voor wat peper en selderijzaad. Volgens Verstegen laat je je biefstuk met hun kruiden echt tot zijn recht komen, maar zoveel zout ontrekt al het vocht uit je vlees. Oke, tijd om het zelf te maken!
Wat heb je nodig voor 4 biefstukjes?
- 1 eetlepel versgemalen peper
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel tijm
- Snufje zout
Wat ga je doen?
Meng alle kruiden en specerijen door elkaar en wrijf hiermee de biefstukken in.
Bak het vlees in een grillpan of koekenpan rondom bruin en gewenst rare, medium of doorbakken. Eet smakelijk!
Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al ruim 300 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?