Honig heeft een pakje in het assortiment om Provençaalse tomatensaus te maken. Poeder en een beetje water en klaar is je saus! Met wat simpele ingrediënten tover je die saus gewoon zelf op tafel. Zonder suiker, desgewenst zonder zout. En hij is heerlijk bij pasta of rijst!
Wat heb je nodig voor 4 personen?
- 500 gram gezeefde tomaten (passata)
- 1 flinke eetlepel Provençaalse kruiden
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- Peper
Wat ga je doen?
Doe de gesneden ui en knoflook in een keukenmachine en maal het fijn. Voeg de passata toe met de Provençaalse kruiden en wat versgemalen peper en mix nog heel kort. Voeg de saus toe naar wens met vlees en groenten aan bijvoorbeeld pasta of als saus bij de rijst. Eet smakelijk!
Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al 280 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?
Comments (2)
Gisteren gegeten. Hij was heerlijk. Bedankt voor het recept!
Dank je wel!