recept Vegetarisch Zonder pakjes en zakjes

Gerechten zonder pakjes en zakjes #277. Broodje kruidenkaas (La Place)

Ken je ze nog van vroeger, die heerlijke broodjes met kruidenkaas bij de La Place in de V&D? Ik heb er warme herinneringen aan, want als ik met mijn ouders ging winkelen in een stad, dan streken we vaak bij La Place neer voor dit broodje. Maar wat ik niet wist, is dat het heel makkelijk zelf te maken is met een paar ingrediënten!

Wat heb je nodig voor 1 broodje?

 • 1 ciabatta (vers of afgebakken)
 • 10 gram verse peterselie, fijngesneden
 • 15 gram verse bieslook, fijngesneden
 • 100 gram ricotta
 • 2 eetlepels crème fraîche
 • 1 theelepel knoflookpoeder
 • Versgemalen peper, snufje zout

Wat ga je doen?

Snijd het broodje open. Meng in een schaaltje alle ingrediënten, smeer de kruidenkaas op het broodje en top eventueel af met wat overgebleven bieslook en peterselie. Eet smakelijk!

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al meer dan 270 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Oh ik vond deze kruidenkaas ook altijd zo lekker! Binnenkort maar zelf maken dan. Bedankt voor het recept!
  Liefs..

  Beantwoorden
 • Ben benieuwd naar deze versie. Niet zo gek op ricotta en het originele recept is volgens mij met roomkaas? Kan dat kloppen?

  Beantwoorden
  • Ricotta is een hele jonge roomkaas!

   Beantwoorden

Write a comment