Je hebt helemaal geen kant en klaar doosje van Iglo nodig om te genieten van heerlijk gegratineerde vis! De viscuisine Florentine van Iglo bevat spinazie, kaas en tomaat en maak je in een handomdraai zelf!
Wat heb je nodig voor 3-4 personen?
- 4 filets witvis (koolvis, kabeljauw)
- 150 gram verse spinazie
- 50 gram geraspte jonge kaas
- 20 gram Grana Padano
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 tomaat, in kleine blokjes
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel basilicum
- Peper, zout
- Boter of olie
Wat ga je doen?
Verhit de oven voor op 225 graden. Zorg dat de vis ontdooit is.
Verhit boter of olie in een hapjespan en fruit de knoflook kort aan. Bak de spinazie vervolgens tot het geslonken is. Voeg vervolgens de blokjes tomaat toe en kruid het mengsel met oregano, basilicum, peper en zout.
Beleg de visfilets met het mengsel van spinazie en tomaat en top af met beide soorten kaas.
Bak de filets in 25 minuten goudbruin en gaar. Eet smakelijk!
Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al meer dan 250 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?