recept Zonder pakjes en zakjes

Gerechten zonder pakjes en zakjes #257. Viscuisine Florentine (Iglo)

Je hebt helemaal geen kant en klaar doosje van Iglo nodig om te genieten van heerlijk gegratineerde vis! De viscuisine Florentine van Iglo bevat spinazie, kaas en tomaat en maak je in een handomdraai zelf!

Wat heb je nodig voor 3-4 personen?

  • 4 filets witvis (koolvis, kabeljauw)
  • 150 gram verse spinazie
  • 50 gram geraspte jonge kaas
  • 20 gram Grana Padano
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 tomaat, in kleine blokjes
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • Peper, zout
  • Boter of olie

Wat ga je doen?

Verhit de oven voor op 225 graden. Zorg dat de vis ontdooit is.

Verhit boter of olie in een hapjespan en fruit de knoflook kort aan. Bak de spinazie vervolgens tot het geslonken is. Voeg vervolgens de blokjes tomaat toe en kruid het mengsel met oregano, basilicum, peper en zout.

Beleg de visfilets met het mengsel van spinazie en tomaat en top af met beide soorten kaas.

Bak de filets in 25 minuten goudbruin en gaar. Eet smakelijk!

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al meer dan 250 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoe vond je dit recept of artikel?

Geef 1 tot 5 sterren!

Gemiddelde waardering / 5.

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 33 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment

Lees vorig bericht:
Gerechten zonder pakjes en zakjes #256. Bami speciaal (Knorr)

Naast het recept voor bami speciaal van Honig heb ik nu ook een recept voor je om de bami speciaal...

Sluiten