Zonder pakjes en zakjes

Gerechten zonder pakjes en zakjes #245. Boursin Cuisine

Ik houd van kruidenboter, het liefst in combinatie met vers stokbrood of een toastje. Maar de smaak en textuur leent zich ook uitstekend voor een pastasaus. Boursin Cuisine bevat helaas veel onnodige toevoegingen. Met een paar ingrediënten zet je het gelukkig snel zelf op tafel!

Wat heb je nodig voor 3-4 personen?

  • 300 gram zuivelspread naturel (light)
  • 250 gram kipfilet (of iets anders wat je lekker vindt)
  • 350 gram pasta
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • 100 gram champignons, in plakjes
  • 25 gram verse bieslook
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • Peper, zout
  • Boter of olie

Wat ga je doen?

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit boter of olie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook aan. Bak vervolgens de kip bruin, voeg de paprika en champignons toe en bak een paar minuten.

Schep de zuivelspread door het mengsel, gevolgd door de knoflookpoeder, peper en zout. Verhit de saus een paar minuten en voeg de bieslook toe. Bak nog 5 minuten en serveer met de pasta. Eet smakelijk!

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al bijna 250 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 33 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Deze is echt heerlijk. Net gemaakt.
    Ik heb alleen wel de kip gekruid.
    Een blijvertje hier.

    Beantwoorden

Write a comment