Taco’s met gehakt aten wij wel vaker, maar met vis eigenlijk nooit. Terwijl Santa Maria er zelfs een kruidenmix voor op de markt heeft gebracht: de seasoning mix voor fish taco. Taco’s gevuld met heerlijke vis (zalm), rauwkost en een twist van mango. Maar dat kunnen we gelukkig ook zelf maken, zodat je over de rest van de dag nog wat zout kunt eten…
Wat heb je nodig voor 4 personen?
- 8 tacoschelpen
- 400 gram zalm (vers of diepvries)
- 1 theelepel koriander
- 1 theelepel gemberpoeder
- Halve theelepel chilipeper
- Rasp van een halve limoen
- 3 theelepels mangochutney (of een handje mangoblokjes)
- Paar handjes sla
- Peper, zout
- Boter of olie
Wat ga je doen?
Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de zalmfilet in een koekenpan of grillpan en snijd deze in stukjes. Meng de vis met de koriander, gemberpoeder, chilipeper, limoenrasp en de mango(chutney). Breng verder op smaak met peper en eventueel zout.
Vul de taco’s met sla en de stukjes zalm. Serveer er nog wat mangochutney of mangoblokjes bij. Eet smakelijk!
Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al meer dan 210 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?
Comments (2)
Ik kan dit recept niet in de receptenindex terug vinden 🙁
Staan niet alle recepten er in?
Hi! Klopt, de receptenindex moet nog worden bijgewerkt (ik was op vakantie).
Komende week zal hij weer up to date zijn!