De oude kaas salade van Johma kwam al een tijdje terug voorbij op de blog, maar er is nog een lekkere variant, namelijk oude kaas-pesto. Er kwamen meerdere verzoekjes voor en dus ging ik lekker aan de slag! Heerlijk voor op een toastje of broodje en ook nog eens mager omdat de basis magere kwark is.
Wat heb je nodig voor 175 gram (1 bakje)?
- 130 gram magere kwark
- 1 theelepel mosterdzaad
- 2 (kleine) theelepels mosterd
- 2 theelepels pesto (voor zelfgemaakte pesto: zie dit recept)
- 1 theelepel honing
- 1 theelepel knoflookpoeder
- Snufje zout
- 1 theelepel azijn
- 50 gram oude kaas, in kleine blokjes
Wat ga je doen?
Meng de kwark met de mosterd, pesto, azijn, honing en de kruiden. Meng op het laatst de oude kaas door het mengsel. Gekoeld kun je hem 2 dagen bewaren. Eet smakelijk!
Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al ruim 200 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.
Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al ruim 200 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?
Comments (1)
Het is heerlijk. Jammer dat ik.nog even moet wachten?