Random recept Zonder pakjes en zakjes

Gerechten zonder pakjes en zakjes #193. Beenham salade (Johma)

Eerlijk gezegd ben ik enorm blij met de verzoekjes voor salades van bijvoorbeeld Johma. Want…het barbecue seizoen is weer geopend en er zullen nog vele barbecue dagen volgen. Heerlijk dus, die salades voor bij het stokbrood. Of voor bij de borrel ’s avonds laat in de tuin…Deze salade met beenham is mager, rijkgevuld en altijd lekker.

Wat heb je nodig voor 350 gram?

  • 150 gram magere kwark (Griekse yoghurt kan ook)
  • 200 gram beenham (reepjes of stukjes)
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 hardgekookt ei, in stukjes
  • 2 theelepels bieslook
  • 2 theelepels peterselie
  • 2 theelepels uienpoeder
  • Halve eetlepel azijn
  • 2 theelepels honing
  • Eventueel zout

Wat ga je doen?

Meng de kwark met de mosterd, azijn, honing en alle kruiden. Wanneer dit goed op smaak is, meng dan de beenham en het ei erdoor. Eet smakelijk!

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al meer dan 190 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment