recept Zonder pakjes en zakjes

Gerechten zonder pakjes en zakjes #159. Viscuisine Bretagne (Iglo)

Iglo heeft de viscuisine in het assortiment in verschillende smaken. Een daarvan is de ‘Bretagne’ met broodkruim, citroen en peterselie. Zelf maken is net zo makkelijk en een stuk gezonder aangezien er flink wat zout en suiker in zit. En van de smaken citroen en peterselie vind je amper wat terug….dat kan beter!

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 4 koolvisfilets (diepvries)
  • 2 boterhammen, geroosterd (broodrooster)
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel peterselie
  • 1 theelepel bieslook
  • rasp van een hele citroen
  • Peper, zout

Wat ga je doen?

Verwarm de oven voor op 220 graden en vet een ovenschaal in.

Leg de bevroren koolvisfilets naast elkaar. Kruimel de geroosterde boterhammen fijn en meng dit met alle kruiden en de rasp van een citroen.

Beleg de koolvisfilets met de kruiden/broodkruimels. Plaats de filets in het midden van de oven en bak ze in 35 minuten gaar. Plaats de laatste 15 minuten een stuk aluminiumfolie over de vis om te voorkomen dat de topping te donker wordt. Eet smakelijk!

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al meer dan 150 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment