Lifestyle

Geplande uitjes voorjaar en zomer 2015

Voorpret voor vakantie of uitjes is in sommige gevallen zelf nog leuker dan de dag zelf. Een beetje wegdromen, fantaseren en uitkijken naar heerlijke momenten is gewoon fijn! Komende maanden zou ik graag naar wat plekken toe willen of bepaalde dingen ondernemen. En dan vooral veel, heel veel genieten.

Dierentuin Artis

artis

Bron

Voor het eerst als gezin naar de dierentuin. Zonder kinderen is dit plezier misschien moeilijk voor te stellen, maar ik geniet al als ik Sarah straks naar alle ‘beestjes’ zie wijzen met dat kleine vingertje. Ik weet zeker dat ze het mooi gaat vinden! Voor ons is het ook al lang geleden dat we naar een dieretuin gingen. Volgens mij was de laatste keer 4 jaar geleden, toen gingen we naar de Apenheul.

Scheveningen

Ons huwelijksreis vond plaats in Scheveningen, ruim twee jaar geleden. We verbleven in het Kurhaus waar we dankzij een fout in het reserveren een super de luxe kamer kregen. Wat een heerlijke tijd was dat! Drie nachten verbleven we daar en het was net voor kerst. Het strand was leeg en het was veel te koud. Maar we hebben erg genoten en Den Haag was heerlijk dichtbij om te winkelen of te eten. Voor herhaling vatbaar, maar dan in de zomer zodat we lekker op het strand kunnen wandelen!

kur

Bron

Huisje Centerparcs (park Zandvoort)

In de zomermaanden hebben we ook een paar weekjes vakantie. Echt ver weg zou heerlijk zijn, maar durf ik dit jaar nog niet aan. Niet in alle landen weet men goed van mijn aandoening en medicijnen af. Maar we willen er wel graag tussenuit omdat het al jaren geleden is dan we op vakantie zijn gegaan. En we zijn er ook echt aan toe. Een huisje op een park lijkt ons wel wat. Sarah mee, hond mee en een weekje genieten. En dan het liefst op park Zandvoort, lekker bij zee!

Circus

cir

Bron

Is het erg als ik toegeef dat ik nog nooit bij een circus ben geweest? Het lijkt mij geweldig en daarom zou ik dit jaar heel graag naar het circus willen.

Touren door de natuur met zijn drietjes op de fiets

En dan eindigen bij het pannekoekenhuis! Zie je het voor je? Ik wel! Sarah voorop en dat enthousiaste bolletje dat overal naar kijkt als we fietsen. Naar iedereen zwaaien en vooral heel veel plezier hebben.

Luieren in Spa Bali Utrecht

Serena (beautylab.nl) heeft ooit een artikel geschreven over Spa Bali in Utrecht. Zij kreeg daar heerlijke massages, bezocht een sauna en genoot ook nog van een uitgebreiden rijsttafel. All inclusive! Het zag er zo lekker uit allemaal. Klik hier om een videoverslag te bekijken.

spa

Bron

Een grote gezellige barbeque houden en de dag afsluiten in de tuin met wijn en het geluid van krekels

In de tuin met heel veel gezellige mensen om ons heen. Eten tot je erbij neervalt, Sangria op tafel en de dag met een volle buik afsluiten met een glas wijn in je hand. Nagenietend en vergezeld door krekeltjes die zingen in koor. Yeah!

Picknicken op de hei

Kan natuurlijk ook gecombineerd worden met de fietstocht door de natuur. Picknicken heb ik als heel klein meisje wel eens gedaan, daarna nooit meer. Een heerlijke mand vullen met lekkers en dat opeten in het gras met de wind door je haren.

Dagje Amsterdam en Den Haag om te winkelen (Rootz bierrestaurant)

rootz

Bron

Toen we op ‘huwelijksreis’ waren bezochten we regelmatig Den Haag. We hebben daar heerlijk gewinkeld, gegeten en rondgelopen. Een echte aanrader is het bierrestaurant Rootz. Ook als je, net als ik, niet van bier houdt. Wat een gezellig restaurant is dat! En zulk lekker eten…

Op een snikhete zomerdag een badje opblazen, vullen met water en plonsen met Sarah

Hier hoef ik net veel onder te zetten gok ik. Sarah vindt water heerlijk en kan er uren in spelen. Tegen die tijd dat het echt warm is, kan ze alweer zoveel meer en dat maakt het spelen (met water) alleen maar leuker. En mama vindt het dobberen stiekem ook niet erg.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Scheveningen is ontzettend leuk! Vooral als het weer lekker weer wordt!

    Beantwoorden

Write a comment