Halfvol

Mijn geluksmomentjes

Je kent ze wel, van die momentjes die vaak paar een paar seconden duren. Je hart maakt een sprongetje en het geluk voel je in je buik fladderen. Vandaag deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand.

De zon op mijn huid voelen tintelen.

Ik kan ontzettend genieten van zonnestralen op mijn huid. Ik wacht niet totdat ze gaan branden (want dan ben je te laat) maar het gevoel van de warmte en het tintelen van de zon. Heerlijk! Na een korte zon-sessie ben ik ook meteen wakker, vrolijk en energiek. Echt letterlijk opgeladen door de zon!

De eerste hap van een Frans croissantje.

croi

Jarenlang heb ik het moeten doen met Nederlandse croissantjes (ook niet verkeerd) maar de Franse verse croissantjes waar je vette vingers van krijgt zijn toch wel het lekkerst. Niet goed voor je, wel heel erg fijn.

De geur en het geluid van de zee.

Vogels, het ruizen van de golven en de geur van het water. Het geeft direct een vakantiegevoel en maakt mij blij.

Een ziek meisje die het liefst bij je wilt liggen en je niet los wil laten.

Een ziek kind is helemaal niet leuk, maar het knuffelen en bij je willen liggen wel. Sarah is nog wel een knuffelkont, maar kan niet meer lang bij je liggen. Ze wil dat niet meer, want andere dingen zijn nu veel interessanter aan het worden. Op het moment dat ze ziek is en lekker lang bij je ligt, geniet ik extra omdat ik weet dat het niet vaak zal voorkomen.

Een volle koelkast met verse, nieuwe boodschappen.

aha2

Net voordat we de weekboodschappen doen kijk ik altijd betreurd naar een lege koelkast. Restjes smeerkaas uitschrapen om deze vervolgens op een droge boterham te smeren. Nee, geef mij maar een volle koelkast met verse boodschappen. Een nieuw pakje smeerkaas waar ik een boterham met een verse harde korst mee kan besmeren. Of een volle fruitmand aanschouwen…ook zo fijn!

Het openen en de geur van een nieuw zakje koffiepads.

De geur van koffie heb ik altijd lekker gevonden, vooral koffie dat nog in een pakje zit of pads die nog niet gebruikt zijn. Het geeft mij meteen een instant happy gevoel.

Een ontspannende warme douche.

Ik was niet warm te krijgen en stapte onder een dampende douche. Heerlijk die stralen op je rug en schouders om weer helemaal op te warmen. Geluksmoment!

Wat waren jouw geluksmomentjes de afgelopen weken?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment