Halfvol Lifestyle

Geluksmomentjes in de storm.

Ik moest heel hard mijn best doen en het kostte bakken met energie, maar de afgelopen week heb ik toch wat geluksmomentjes bij elkaar kunnen rapen. Vandaag deel ik ze met jou!

 • Een bord verse groentesoep met warm stokbrood, filet americain en een heerlijke 60+ brie gevuld met kruiden.
 • Na zeiknat te zijn geregeld een bad vol laten lopen, een bruisbal van Lush er in en opwarmen in het warme water. Terwijl ik genoot van de warmte en mijn lichaam kon ontspannen, keek ik de vlogs van Vloggloss en Manon Tilstra.
 • Mijn nieuwe agenda die ik kocht bij de Hema is nog helemaal leeg. Letterlijk een schone lei, een nieuw jaar met hopelijk veel mooie afspraken en gebeurtenissen.
 • Brainstormen over nieuwe video’s. Het afgelopen weekend had ik de energie en de zin niet om een video op te nemen, terwijl ik er wel graag 2 wil plaatsen per week. Even voelde ik mij schuldig maar al snel dacht ik ‘so be it’, mijn lijf gaat voor. Maar ik heb wel hele leuke ideeën en filmpjes opnemen maakt mij vaak blij.

herfstt

 • Een nieuw dekbedovertrek om onder te slapen. Deze voelt nog dik en luxe aan en slaapt heerlijk.
 • Een glas warme winterthee nadat ik met koude handen en voeten van boven kwam. Wanneer ik lang achter de computer zit krijg ik hier last van en thee is dan zo fijn!
 • Mijn make-up tafel uitzoeken en herorganiseren. En dan al het moois in de lades zien liggen. Binnenkort komt er een video online waarin ik laat zien wat ik allemaal in die lades heb liggen.
 • Het kerstmenu samenstellen. Ik ben niet in de stemming, ik heb geen zin in kerst. Maar ik vind koken heel leuk en helemaal als ik voor een ander (mijn ouders) ga koken. Heerlijk!
 • Soms doe ik voor de fun mee met een winactie. Zo ook met een winactie van Beautybox en gister won ik een heerlijke fullsize gezichtsolie van Chi.
 • Sarah moest vanochtend vroeg wakker worden gemaakt (6.30) voor het KDV en kwam op het aankleedkussen nog even lekker tegen mij aanhangen omdat ze nog niet helemaal wakker was.
 • Ik kocht van de week een parfum bij het Kruidvat voor 18 euro. Hij is van Victoria Beckham en ruikt zo ontzettend lekker. 75 ML en ideaal voor dagelijks gebruik.

Wat was jouw geluksmomentje afgelopen week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Zondag dat we best opgeschoten zijn met de verbouwing. Toch even een gips wand erin gezet smiddags

  Dochter van 13 die eindelijk eens vet enthousiast reageerde met babyspullen shoppen gisteren.

  Beantwoorden
 • Ik krijg ook altijd een koude hand achter de computer, maar dan alleen mijn muishand! Mijn geluksmomentje was vanochtend nog, heerlijk met z’n drietjes soezend in bed en ineens kreeg ik drie super lieve dikke zoenen van Aukje en zei ze “fief” (lief) <3

  Beantwoorden
 • Mijn geluksmomentjes zijn wanneer ons zoontje moet lachen als hij mij ziet wanneer ik thuis kom van werken. Zo lief <3

  Beantwoorden
 • De momenten dat mijn dochter nog een uurtje in mijn armen slaapt (nu iets vaker dan normaal want ze is ziek). Mijn lichaam doet zoveel pijn dat veel dingen veel energie kosten. Maar die momenten met haar koester ik. Dat geeft me zo een gelukzalig liefde-overstromend gevoel.

  Beantwoorden
 • Wat leuk om deze Geluksmomentjes op te schrijven, vaak zijn het kleine dingen die je gelukkig maken, maar die je soms ook weer snel vergeet. Heel leuk om zo te lezen.

  Beantwoorden
 • Mijn geluksmomentje was deze nacht toen ik als een zombie naar mijn meisje ging, maar ze zo in mijn armen in slaap viel. Naschokkend van het huilen.. Ze wat zo lief!

  Beantwoorden
 • Leuk, een nieuw dekbedovertrek! Is zo genieten! Ik mag er binnenkort ook eentje gaan uitkiezen :-).

  Beantwoorden

Write a comment