Halfvol Lifestyle

Geluksmomentjes groot en klein

Momenten die je week nét even wat leuker maken. Of heel veel leuker. Geluksmomentjes om bij stil te staan en te delen. Waar kreeg ik een geluksgevoel van?

Een nieuw, fris kleurtje op de muur

Ook al heeft heel Nederland de welbekende Early dew op de muren gesmeerd, ik kon gewoon geen mooier kleurtje vinden dan dit. Ook mijn man is helemaal blij met de kleur. Lekker fris en stoer en toch strak. Het geeft de kamer net een andere uitstraling en de woonkamer oogt nog ruimer. Alleen de muur achter de bank moet nog hetzelfde kleurtje krijgen, maar het begin is er!

verf

De rest van het huis zal trouwens een fris wit kleurtje op de muren krijgen. Zo af en toe krijgen we een bui om alles weer even te witten en dat staat dan meteen zo heerlijk fris. Wij zijn straks klaar voor de winter!

Het meest geweldige pruillipje van Sarah

saar

Ze gooide met een cracker appelstroop en dat werd afgekeurd door papa, maar ze was het er zelf duidelijk niet mee eens. Snikkend en balend trok ze haar lip en ook al voelt ze zich op dat moment niet gelukkig, mijn hart springt uit elkaar van liefde als ik haar zo zie. Worstelend met de regels van het leven. Wacht maar lieverd, het leven wordt nog veel ingewikkelder.

Een mega dikke kaaskorst op de zuurkoolschotel

korst

Ik weet het, het is tropisch deze dagen maar ik had er gewoon heel erg zin aan: zuurkoolschotel. Ik maak hem altijd met gehakt, paprika, kerrie en aardappelpuree. En natuurlijk een hele dikke korst met heel veel kaas. Om vervolgens die korst tot het laatst te bewaren en heerlijk op te peuzelen.

Een nieuw flesje gezichtsolie aanbreken

Ik word altijd vrolijk van het aanbreken van nieuwe producten. Vraag mij niet waarom, maar het voelt als een nieuw en fris begin. Ik had met veel plezier mijn flesje gezichtsolie opgemaakt (L’Oréal Extraordinairy oil, aanrader!) en weer een nieuwe gekocht, zo dol ben ik op dat spul. En ook nog eens met 50% korting gescoord bij het Kruidvat. Kijk, daar worden we ook blij van.

Rondneuzen voor herfstkleding

De herfst en de winter vind ik denk ik de leukste seizoenen als het om kleding gaat. Heerlijke vesten en jasjes en de mooiste broeken en laarzen. Ik word dan ook altijd helemaal wild van nieuwe collecties aan het einde van de zomer. Ondanks dat ik nog helemaal niets gekocht heb weet ik al wel wat ik zoal nodig heb en wil aanschaffen. Ik kan daar heel blij van worden.

Mijn Timberlands zien staan in de kast

Ik kocht afgelopen lente voor het eerst Timberlands (na jaren op neppe te hebben gelopen) in de Sale. Ze zijn prachtig en ik kan niet wachten tot ik ze kan dragen en op de knapperige herfstblaadjes kan lopen. Naast deze schoenen hangt er ook al een winterjas klaar die ik toen in de uitverkoop scoorde. Hij is geweldig mooi en was zo goedkoop, daar word ik zeker gelukkig van. Dus lieve mooie schoenen van mij, ik kom er aan!

En als laatste: deze hele week is fijn. Het is warm, maar de zon schijnt en we kunnen heerlijk naar buiten. Het ruikt nog naar zomer, de barbecues staan aan en het is mogelijk om nog even te genieten en afscheid te nemen van de zomer. Dat is fijner dan met regen en wind de herfst in te duiken. Maar ik moet zeggen, van mij mogen die donkere dagen ook wel weer komen. Heerlijk knus met de kaarsjes aan, wegkruipen in een dik vest en lekkere wintergerechten op tafel zetten. Al weet ik zeker dat ik rond januari alweer zeur dat de winter zo lang duurt.

Wat was voor jou een geluksmomentje deze week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Ik ben dol op dit soort lijstjes! Vooral van Sarah’s pruillipje word ik superblij!

  Beantwoorden
 • Ik heb dus echt nog nooit van Early Dew gehoord. Je hoort hoe goed ik op de hoogte ben haha

  Beantwoorden
 • Ik had ook nog nooit van Early Dew gehoord, maar ik heb het gegoogled en zag inderdaad meteen dat het dé interieur kleur is van dit moment 🙂 Benieuwd naar het resultaat. Hier zijn het ook de kleine dingen die het em doen. Heb niet veel nodig om gelukkig te zijn.

  Beantwoorden
 • Haha, kom ik net Early Dew tegen op een andere blog vandaag!

  Beantwoorden
 • Nieuwe kleur op de muur en alles witten willen wij ook nog graag. Komt er alleen nog niet van. Leuk artikel!

  Beantwoorden
 • Lekker zuurkool! Zelf heb ik dat nog niet weer gekookt. Ik associeer het met de winter merk ik. Geweldige schoenen!!!

  Beantwoorden

Write a comment