Lifestyle Random

Gelukkig nieuwjaar, lieve opa en oma aan de andere kant van de wereld!

Wij weten niet beter en zijn er aan gewend, maar het blijft toch een beetje gek: een opa en oma aan de andere kant van de wereld. Giorgio zijn moeder is hertrouwd en woont met haar man in Amerika. Wekelijkse bezoekjes, even op de koffie of logeerpartijen zijn dus niet aan de orde. Toch proberen we ze zoveel mogelijk te betrekken bij het opgroeien en groter worden van Sarah.

*In samenwerking met smartphoto.nl

Sarah heeft afgelopen mei voor het eerst bewust haar opa en oma ontmoet op Curacao tijdens onze vakantie. Toen ze net was geboren kwam mijn schoonmoeder voor een paar weken naar Nederland, maar ze was toen nog veel te klein om het bewust mee te maken. Wekelijks hebben we nu Skype- of Facetime contact en we sturen regelmatig foto’s door naar opa en oma in Amerika. Oftewel: granny en grandpa!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en ook dit jaar zal het contact voornamelijk bestaan uit Facetime en foto’s uitwisselen. Toch wilde ik mijn schoonouders een beetje extra verrassen met een leuk aandenken voor het komende jaar. Een mailtje van smartphoto.nl kwam dan ook als geroepen. Of ik iets leuks wilde uitzoeken! Meteen kwam het idee voor een leuke verjaardagskalender voor opa en oma in Amerika. Zo hebben ze iets tastbaars en is hun kleindochter (met papa en mama) altijd dichtbij. Je kunt namelijk zelf de foto’s kiezen die je op de kalender wil hebben.

Ik koos voor afwisselend foto’ s van Sarah en van ons als gezin, rekening houdend met de seizoenen. Zo hebben we afgelopen mei op Curacao hele leuke familiefoto’s kunnen maken en zijn er ook een paar foto’s van ons in de sneeuw, leuk voor in de wintermaanden. Maar ik vond ook nog een aantal oudere foto’s op onze harde schijf van opa en oma zelf en van onze trouwdag. Kortom: een hele hoop afwisselende foto’s sieren de kalender.

Het ontwerp van de kalender zelf was een lastige keuze, want er zijn zoveel leuke ontwerpen. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de ‘hartjes’ met de kleuren blauw en zwart. Het oogt speels en modern en is tijdloos. Ik weet zeker dat mijn schoonouders het ontwerp ook heel mooi vinden.

Het maken van de kalender gaat heel erg eenvoudig en snel en spreekt eigenlijk voor zich. Je kiest een product (agenda, kalender) en vervolgens een ontwerp. Daarna kun je heel eenvoudig en snel foto’s uploaden per maand, de foto iets verplaatsen, verkleinen of vergroten. Ook kun je alvast de verjaardagen er in zetten als je dat leuk vindt! Eenmaal tevreden druk je op ‘bestellen’ en je originele, persoonlijke kalender is in no time in huis. Netjes verpakt, prachtig afgewerkt en van stevig materiaal.

De kalender sturen we komende week op naar Amerika met nog wat andere cadeautjes. Omdat de kalender zo leuk is geworden ga ik er voor thuis ook een maken, met foto’s van onze familie. Dat maakt een kalender toch een stuk leuker en persoonlijker!

Ken jij smartphoto.nl? Of heb je ooit een persoonlijke kalender gemaakt?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment