Geluk in foto's Lifestyle

Geluk in foto’s

Een nieuwe rubriek op Lifesabout is ‘geluk in foto’s. Daarbij deel ik foto’s van geluksmomentjes waar eigenlijk geen tekst en uitleg bij hoeft. Kijk je mee naar mijn geluksmomenten van afgelopen week?

Het maken van de Valentijnswap. Met meerdere mama-bloggers houden we een swap met het thema ‘Valentijn’. Ik heb heerlijk genoten van het shoppen, inpakken en versieren.

IMG_2544

 

IMG_2553

Ik kocht 12 doosjes om onze 12 dates in te stoppen. In elk doosje zit een leuke date om per maand te doen. Denk aan de bioscoop, uit eten, een heerlijke wandeling of een fijne massage.

IMG_2555

De doosjes vind ik echt zo ontzettend leuk!

IMG_2561

In elk doosje zit een briefje met een date.

IMG_2580

Ik werd afgelopen week ook vrolijk van het invullen van mijn nieuwe personal planner. Niets is fijner dan schrijven in een lege agenda of notitieboekje. Helemaal met twee prachtige pennen (roze en zilver).

IMG_2563

Ik kreeg de opdracht van de psycholoog om dagelijks iets te doen waar ik blij van word. Ik plande dat in mijn nieuwe agenda.

IMG_2566

Ik kreeg ook een geluksgevoel van de humor van Sarah. Ik moest lachen toen ik dit arme lichaampje aantrof met een emmer op haar hoofd en 1 schoen aan.

IMG_2569

Ik werd dolgelukkig van dit plaatje: ik houd heel erg van de combinatie van wit en goud.

IMG_2574

Ook genoot ik heel erg van mijn keuken die weer lekker fris was na een poetsbeurt.

zondaggen1

En ik genoot van een avondje in bad met Sarah. Heel veel schuim en dan het schuim tussen je handen kapot maken.

IMG_2536

Wat waren jouw lichtpuntjes afgelopen week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (18)

 • Mijn lichtpuntje komt morgen, dagje verlof en een afspraak gemaakt voor een massage en kapper. Genieten!

  Beantwoorden
 • Kan mij voorstellen dat je gelukkig werd van die dingen ik krijg er zelfs een blij gevoel van. Mijn geluksmomentjes; de zolder die steeds meer vorm begint te krijgen, mijn dochter zien genieten, een te leuke geboortekaartje ontvangen, bezig om het kamertje van dochterlief wat gezelliger te maken.

  Beantwoorden
  • Ja het genieten van je kindje is heerlijk! Als Sarah het fijn heeft dan geniet ik inderdaad ook heel erg. Hier moeten we nog beginnen aan de zolder haha.

   Beantwoorden
 • Wat een heerlijke rubriek. Zo lekkelekker positief!

  Mijn lichtpuntje is komende zondag, waar ik met mijn vriend romantisch uit eten ga.

  Beantwoorden
 • Leuk om je foto’s met lichtpuntjes te bekijken!! Lichtpuntje de voorbije week was voor mij een bezoek van een heel speciaal iemand die veel betekent in mijn leven. We hebben steeds veel te vertellen en bij te babbelen. Het eerste half uurtje zijn we een beetje onwennig maar daarna voelt het aan alsof we mekaar niet hebben moeten missen. Zo leuk!!
  Ik kijk alvast uit naar je verslagje met lichtpuntjes van volgende week.

  Beantwoorden
 • De vermaanddag van mijn dochter. We hebben eindelijk de keuken opgefrist. En lekker wezen sporten dat waren mijn geluksmomentjes van deze week. ❤ die Valentijnsswap lijkt me super leuk!

  Beantwoorden
  • Heerlijk! Wat heb je aan de keuken gedaan? En sporten is heel fijn, vooral het gevoel dat je na het sporten hebt.

   Beantwoorden
 • Dat was zeker weten de babykamer maken en opbouwen.
  Morgen gordijnen kopen als we mooie kunnen vinden en dan is t echt klaar.

  Beantwoorden
 • Lichtpuntje is dat ik eens onverwachts een week vrij ben.

  Beantwoorden
 • Mooie nieuwe rubriek! Heerlijk die laatste foto van Sarah!

  Beantwoorden
 • Die doosjes met dates zijn leuk!! Dat is wel een erg goed idee!

  Beantwoorden
 • Mooi om bij stil te staan, ik geniet mee van jou geluksmomenten ☺️

  Beantwoorden
 • […] Geluk in foto’s #1 […]

  Beantwoorden
 • […] Geluk in foto’s #1 […]

  Beantwoorden
 • […] Geluk in foto’s #1 […]

  Beantwoorden
 • […] Geluk in foto’s #1 […]

  Beantwoorden

Write a comment