Geluk in foto's

Geluk in foto’s #4

Afgelopen week vond ik het zo ontzettend moeilijk om geluksmomentjes te verzamelen. Hier ben ik heel eerlijk in, het ging niet zo goed geestelijk en lichamelijk. Maar toch heb ik wat geluksmomentjes bij elkaar kunnen zoeken! En dat is fijn, want door deze rubriek te schrijven en de foto’s te bekijken besef ik mij maar weer al te goed hoe fijn sommige dingen kunnen zijn!

Ik werd afgelopen week gelukkig van Sarah en haar capriolen. De autostoel stond in de woonkamer omdat deze versteld moest worden. Sarah ging er zeer regelmatig inzitten om op haar gemak relaxed televisie te kunnen kijken.

geluk1

Ook bezorgde ze mij een glimlach door eerst de knuffels onder de tafel te leggen en er dan zelf net zo bij gaan liggen.

geluk2

Ik werd ook even heel gelukkig van dit heerlijke broodje met gerookte zalm.

geluk3

Ik werd blij van deze maskertjes voordat ik in bad ging. Ik ben er dol op en ik kan je zeggen dat het chocolademasker een aanrader is!

IMG_2974

Ook maakte mijn hart een sprongetje toen er een nieuwe catalogus van H&M op de mat viel. Altijd leuk om inspiratie op te doen, vooral voor een nieuw seizoen.

IMG_2976

De Efteling staat hoog op ons to-do lijstje en ik spaar dan ook graag voor wat korting, aangezien het best prijzig is. Maar we wachten niet al te lang meer, laat die voorpret maar beginnen!

IMG_2978

Ik kan dolgelukkig worden van een perfect gekookt eitje om uit te lepelen.

IMG_2980

Er werden kleren bezorgd voor Sarah. Onder andere dit schattige jurkje voor de zomer. Kan echt niet wachten tot ze lekker buiten zonder jas kan lopen en dit aan kan trekken. Schattig hè?

IMG_2986

Ik kocht nog wat shirtjes, een hotpants, leggings en dit poloshirtje. Een beetje slechte foto’s, deze zijn in de avond gemaakt.

IMG_2989

En tot slot brachten deze lieve voetjes mij veel geluk. Ik kan ze wel opeten.

gelukkie

Tot zover mijn geluksmomentjes op beeld. Wat gaf jou afgelopen week een geluksgevoel?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


 

Geluk in foto’s #1

Geluk in foto’s #2

Geluk in foto’s #3

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (10)

 • Ik snap je helemaal, de ene week is het gewoon makkelijker om fijne momenten te vinden als andere weken. En dat is ook oke, toch?! 🙂 Je broodje zalm ziet er in ieder geval HEERLIJK uit, krijg er honger van haha. En van een perfect gekookt eitje word ik ook heel gelukkig. Zoals je al wel kan lezen; eten maakt mij altijd blij haha!

  Liefs!

  Beantwoorden
 • Soms moet je ook echt even zoeken voor je geluksmomenten weet te vinden of te voelen. De ene week zal dat beter gaan dan het andere. Toch heb je weer prachtige geluksmomentjes gevonden. De zon was hier een geluksmoment en manlief op de gitaar en dochter dansend op de ritme was toch wel echt favoriet.

  Beantwoorden
 • Die voetjes ? Om op te eten.
  Ook die autostoel haha ik zag hem al op ig heerlijk.
  Knuffel voor jou meis, goed dat je toch gezocht hebt naar Geluks momentjes

  Beantwoorden
 • Weer prachtige foto’s!

  Mooie kleertjes!

  Hier hangen ook volle spaarkaartjes van de AH 😀

  Beantwoorden
 • Die voetjes, heerlijk! ?
  Ik werd deze week blij van een fijne zondagavond mer vrienden, zo’n avond waar ik weer weken op kan reren! ❤

  Beantwoorden
 • Oh broodje zalm, heerlijk! Hier lagen Jamie en Fenna gisteren heel lief naast elkaar op de bank tv te kijken. Daar kan ik echt van genieten.

  Beantwoorden
 • Hoi Geertje,
  Als eerste diep diep respect hoe jij met alle (flinke) hobbels in het leven omgaat.
  Ik heb al drie volle spaarkaarten (en gezien onze Albert Heijn sponsoring gaan er nog veel volgen),
  dus wil jij een spaarkaart van mij?
  Laat maar even weten!
  Dikke knuffel!
  Esther

  Beantwoorden
  • Wat lief! Wij hebben er nu ook al genoeg maar bedankt voor je aanbod!

   Beantwoorden
 • Ik kan me helemaal voorstellen dat je de ene week wat meer geluksmomentjes beleeft dan de andere, toch heb je weer mooie momentjes meegemaakt! Sarah wat is het toch een leuke meid, zo vrolijk! Die zalm ziet er heerlijk uit! En van shoppen wordt je toch altijd blij! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een super leuke rubriek is dit! Erg mooie geluksmomentjes!

  Beantwoorden

Write a comment