Geluk in foto's Halfvol Lifestyle

Geluk in foto’s #3

Ik verzamelde afgelopen week weer genoeg geluksmomentjes en legde deze op de gevoelige plaat!

Afgelopen week stond vooral in het teken van voorjaarskriebels. Ik werd ontzettend happy van heerlijk geurende bloemen en planten in huis.

IMG_2857

Deze bollen moeten nog uitkomen, maar ik kan nu al niet wachten op die heerlijke geur van hyacinten.

IMG_2869

IMG_2881

Ik bestelde visitekaartjes en kreeg de optie om een mooi bewaarhoesje voor de kaartjes erbij de bestellen. Ik ben er heel blij mee!

IMG_2887

Helaas verstopte de zon zich op het moment dat ik de foto’s aan het maken was, maar dat mag de pret niet drukken 😉

Gister scheen de zon wel een paar uurtjes! Wat heerlijk om de blauwe lucht weer even te zien na die grijze dagen.

IMG_2898

Ik nam een video op over de lente en maakte krullen in mijn haar. Krullen zijn de enige manier om mijn haar een beetje in fatsoen te brengen.

ik

Saar vermaakte mij met een dansoptreden samen met Beer.

IMG_2901

En ook de billen van Saar gaven mij een geluksmomentje. Hier dacht ze dat ze onvindbaar was.

Ik pakte de fotocamera erbij en ben foto’s gaan maken van Sarah. Ze schrok nogal van de lampjes en geluiden wanneer ik op de knopjes drukte. Haar verbaasde gezicht kon ik ook vastleggen.

IMG_2914

En vervolgens wilde ze wel even poseren. Mooierd!

IMG_2911

Ik scoorde bij het Kruidvat onlangs deze cleanser van Elizabeth Arden. Ik heb de eight hour cream al en ben daar enorme fan van. Deze cleanser was afgeprijsd voor vijf euro en ik ga hem testen. Er komt zeker een review voorbij op de blog!

IMG_2909 (2)

Wat gaf jou een ultiem geluksgevoel afgelopen week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


 

Geluk in foto’s #1

Geluk in foto’s #2

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Dat mijn man onverwachts een extra dagje vrij is! Lekker samen wezen sporten en nu het huis weer fris en aan kant. Vanmiddag lekker zwemmen met ons meisje❤ en het mooie zonnetje waar we gisteren middag nog lekker even in zijn wezen wandelen

  Beantwoorden
 • Mijn dochter kwam vanmorgen de kamer binnen rennen (ik lig beneden op bed ivm ziekte) en riep heel blij: soeiemogge mama! Hou zan jou! Tusse geven! (Kusje geven) ? Beter kan je dag niet beginnen!

  Beantwoorden
 • De zon die schijnt vandaag en daarom met de fiets naar het werk. Heerlijk!

  Beantwoorden
 • wat zijn die foto’s van die kleine pruts toch heerlijk!
  ze ziet er echt een grote kapoen uit!
  liefs

  Beantwoorden

Write a comment