Geluk in foto's Halfvol

Geluk in foto’s #2

Vorige week startte een nieuwe rubriek ‘geluk in foto’s’. Deze werd ontzettend goed en enthousiast ontvangen en dat vind ik echt geweldig om te zien! Ik heb vandaag weer een overzicht van foto’s  met geluksmomentjes van afgelopen week.

Ik maakte voor de lunch een heerlijke salade met tomaat, komkommer, paprika en gegrilde pittige kip. Gezond en weinig punten. En heel belangrijk, ontzettend lekker.

ghelukk

Ik kreeg van mijn lieve zus een ontzettend leuk pillendoosje. Hij is wat klein om mijn weekvoorraad in uit te zetten, maar ik kan hem prima gebruiken wanneer ik een dagje weg ben. Vooral de tekst op de voorkant maakt mij direct vrolijk!

IMG_2792

Voor Valentijnsdag kreeg ik een heel lief cadeautje (heerlijke gezichtsmaskers) met deze leuke kaart. IMG_2806

En een hele lieve tekst.

IMG_2808

Ik las een tijdschrift (Wendy) en kwam deze tekst tegen. Hij moest en zou in dit artikel komen.

IMG_2813

Ik genoot van een heerlijk simpel ontbijtje. Kwark met appel, muesli en kaneel.

gelukkk

De uitnodigingen van Sarah haar tweede verjaardag kwamen binnen. Ondanks dat de tijd veel te snel gaat heb ik heel veel zin in haar verjaardag.

gelukkkk

Ik genoot enorm van dit bordje sushi afgelopen vrijdag. Je kunt mij niet blijer maken.

ghellluk

Sarah spot de hele dag vliegtuigen, de maan en de zon. Het is genieten om te zien hoe ze daar mee bezig is.

ggeluk

In de auto zagen we een geweldig mooie ondergaande zon. Hij leek heel groot, maar dit komt nooit goed tot zijn recht op de foto.

gggeluk

 

Wat maakte jou zo gelukkig afgelopen week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 


Geluk in foto’s #1

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (10)

 • Dit ziet er weer een heerlijke week uit.

  Mooi doosjes zeg!

  En ik kan ook zo genieten van een prachtige lucht 🙂

  Beantwoorden
 • Erg leuke foto’s! En foto’s van luchten maken blijft altijd zo lastig, komt jammer genoeg bijna nooit zo mooi over als in het echt.

  Beantwoorden
 • Die salade ziet er echt veeeeel te lekker uit, en een super leuke uitnodiging voor Sarah haar 2e verjaardag! 🙂

  Beantwoorden
 • Genieten!!! Genieten!!! Genieten!!!

  Beantwoorden
 • Samen lekker koken. Een blije baby. Wandelen in de zon

  Beantwoorden
 • Wat een leuke kaart heb je ontvangen! Mij maakt de zon mij erg blij 🙂

  Beantwoorden
 • Heerlijke geluksmomentjes! Ik genoot vandaag van een zonnige dag in de dierentuin, heerlijk was het!

  Beantwoorden
 • Mooie tekst uit de Wendy. En ik word ook heel blij van een bordje sushi. Maar ook van de zon en de maan 😉

  Beantwoorden
 • Wat een mooie teksten! Die van het pillendoosje maakt je blij 🙂 en de andere tekst is gewoon zo belangrijk! Leef bij de dag en laat inderdaad de dagen tellen, geniet van elke dag! Wat kun je toch uren naar je kindje kijken he! Geweldig om te zien hoe ze de wereld ontdekken! Time flies when your having fun…bijna twee alweer! En die sushi..jumjum…!

  Beantwoorden
 • Fijn om zo terug te blikken op de mooie momenten.
  En wat een heerlijke en gezonde maaltijden eet jij toch altijd, is nogeens wat anders dan mijn broodje pindakaas haha :’)

  Beantwoorden

Write a comment