Geluk in foto's Lifestyle

Geluk in foto’s. Vakantie editie!

Alweer een hele tijd geleden dat ik een ‘geluk in foto’s’ deelde. Foto’s die garant staan voor heel veel geluk en die weinig tekst of uitleg nodig hebben. Hij is weer terug en dit keer in een vakantie editie!

Standaard na het struinen over de marktjes in Frankrijk: iets fris drinken.

IMG_5114

Je kunt wel foto’s blijven maken van die prachtige huizen tegen een felblauwe lucht.

IMG_5127

En dit uitzicht…je kon zo ontzettend ver kijken!

IMG_5147

Een ‘onsie’ bij de krokodillen boerderij.

IMG_5153

Sarah durfde zelfs op de krokodil te gaan zitten!

IMG_5193

Heerlijke stadjes met prachtige pleinen.

IMG_5136

Beetje blurry maar perfect: elke avond met opa water halen om af te wassen bij de caravan.

IMG_0034

Die marktjes in Frankrijk, ik ben er zo dol op. Het ruikt er altijd heerlijk naar vers fruit en kruiden.

IMG_5252

Lief, mooi klein mensje.

IMG_5256

En een prachtige sterrenhemel op de camping….Je wordt er gewoon stil van als je daar staat.

IMG_5288

Je zag vooral heel veel wijn- en lavendel velden. (Foto credits gaan naar mijn zus).

IMG_0019

Neef en nicht én dikke vriendjes.

IMG_0075

Lekker ding.

IMG_0239

Even twee dames van water voorzien. Shiva had hier net heerlijk gezwommen in een meertje.

IMG_0450

En dat was mijn geluk in een paar foto’s, het is natuurlijk teveel om alle foto’s van de mooie momenten tijdens de vakantie te delen. Graag tot een volgende keer!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Heerlijke foto’s ❤

  Beantwoorden
 • Heerlijke foto’s! Ik kan niet wachten tot wij op vakantie gaan

  Beantwoorden
 • Leuke mooie foto’s! Geluk is toch zo klein maar ooh zo kostbaar!

  Beantwoorden
 • Wat is Sarah toch een lekker ding! Mooie foto’s!

  Beantwoorden
 • Wat een mooie foto van jou en Sarah samen!

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke foto’s. Die marktjes in Frankrijk, ik ben er al een aantal jaar niet meer geweest, maar ik ruik ze zo weer terug (terwijl ik nu aan mijn eettafel achter de laptop zit, in grijs en grauw Nederland). Jullie hebben echt genoten!

  Beantwoorden

Write a comment